Хороскопът на Алена: Стрелците да не се притесняват от работни проблеми, Козирозите да очакват професионални неуспехи

ОВЕН

Днес сте напрегнати и успехът може да ви изостави, ако не сте предпазливи. Днес е във ваша полза да извлечете полезната информация от колеги и приятели, която ви е необходима на работното място. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задачи. Завист у околните няма да липсва. Ще се опитат да навредят на личния ви живот и да съсипят брака ви. Ако връзката с интимната ви половинка е нестабилна рискувате да се отдалечите, а на сексуални мигове изобщо не се надявайте.

ТЕЛЕЦ

Въпреки, че трудностите са лесно преодолими, сте притеснени, че ще загубите част от времето си в занимания, които не сте планирали. Пазете се от негативно влияние на ваш колега, който умишлено ви вреди. Откажете предложения за инвестиции, за които нямате достатъчно средства. Вечерта си дайте заслужена почивка. В този ден ви съветвам да проявите гъвкавост в общуването с близките си, съгласете се на техните предложения. Ако овладеете емоциите си, ако се извините при ваши грешки в отношенията, няма да се лишите от сексуални наслади.

БЛИЗНАЦИ

Не провеждайте заядливи разговори с вашите колеги, въпреки че трудно се сдържате да не критикувате. Следобед се заемете с подписването на финансови документи. Напредък в работата ще ви гарантира и допълнителни доходи. Ваши делови партньори, заемащи върхови обществени позиции, ще оценят работата ви. Не предизвиквайте сами собственият си провал. Личните ви отношения са в криза от снощи заради неразбирателство с брачната половинка, която знае, че имате друга връзка. Няма как да убедите половинката си, че това е временно увлечение и ще се лишите от уважението и от сексуални наслади.

РАК

От сутринта сте агресивни, емоционални и раздразнителни. Внимавайте настроението ви да не ви провали. Успехът е с вас, ако се заемете със задълженията си. Жънете професионални успехи, само ако сте уверени във възможностите си и не прекалявате с ненужни претенции към целия свят. Очертават се проблеми в личния ви живот заради изневяра или невинен флирт, за който са ви докладвали. Готови сте да намразите половинката си без да сте уверени във вината й. Ясно е на всички, че няма да сте съгласни на интимни разговори и сексуални удоволствия.

ЛЪВ

Предпазвайте се от запознанства, които не само че не се подходящи, а и ще ви навредят. На работното място се справяте както винаги в срок и успешно със служебните си задължения. Не рискувайте с разговори и с обещания за инвестиции и не се включвайте в проекти, които не са свързани с вашата дейност! Бъдете внимателни с близките си от сутринта в този ден, за да си почивате без спорове и напрежение. Възможни са недоразумения и конфликти, които ще притъпите вечерта, ако не съсипете докрай настроението си,  със сексуални удоволствия.

ДЕВА

Ако сте уговорили делова среща ще е успешна. Проведете разговори с вашите близки, ако имате намерение през тази или през следващата седмица да уреждате кредит. Въпреки трудностите предварителните разговори с ваши приятели за кредитиране на бизнеса ви ще бъдат успешни. Личните ви отношения от сутринта са пред пълен провал. Причината е във ваша изневяра, която не е довела до интимни отношения. Няма да ви простят лесно отклонението от правия път и ще ви лишат от секс тази нощ.

ВЕЗНИ

Вместо да се инатите се заемете със задълженията си у дома, които напоследък пренебрегвате. В отношенията с ваши роднини и претенциите им за имотни делби се доверете на интуицията си. Срещнете се с ваши делови партньори. Следобед не се обвързвайте с уговорка за делова среща, ако се чувствате неподготвени. Пригответе си пари в брой, защото след работно време не са изключени разходи, свързани с покупки за децата ви или за належащо лечение на роднини. При влюбените и съпрузите могат да възникнат недоразумения заради  пари. Вечерта не се отказвайте от сексуалните удоволствия, ако не сте си създали проблеми заради поредния флирт, станал достояние на любимите ви хора.

СКОРПИОН

В този ден ви очаква такъв успех, на който ще завидят добронамерено и вашите началници, но тази завист не бива да ви притеснява, защото заради вас ще печелят добре и те и колегите ви. Начинанията ви носят добри приходи, а и в тяхното изпълнение се включват голяма част от вашите колеги. През деня завършете всичките си изостанали задачи. Не ви съветвам импулсивно да пристъпвате към смяна на работата си. Постарайте се да не си създавате проблеми в личния живот. Интимната ви половинка се е усъмнила във верността ви и ще ви лиши от сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Не се притеснявайте, ако на работното място ви посрещнат с проблеми. Не са свързани с вас, но може да помогнете на колегите си. Работата заедно с тях ви носи общ успех и отлични приходи. Бъдете внимателни с партньорите си. Колкото по-примамливи са предложенията за нов бизнес, толкова по-внимателни трябва да сте. Не подписвайте финансови документи. Вечерта сте поканени на работна вечеря, но можете да си вземете и компания. Поканете интимната си или брачна половинка, за да избегнете проявите на ревност. Сексуалните удоволствия трябва да са взаимно желани.

КОЗИРОГ

Споделете с вашите колеги притесненията си за новите възможности за делово сътрудничество. Ако сте на ръководен пост, е добре да се откажете от тях, ако ви ги предложат днес. Очаквайте професионални неуспехи, които ще доведат до депресивни състояния и песимизъм. С лошо настроение и занижено самочувствие сте. В късния следобед близките ви ще ви изненадат с проблеми, които трябва да разрешите вечерта. Не се притеснявайте и не допускайте депресивни състояния. След като приключите със семейните разправии се отдайте на романтична вечеря и сексуални удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Няма да ви лесно. За ваша изненада трудностите ще се стоварят върху главите ви неочаквано. Имате умения и знания и ще ги преодолеете, но доста ще се потрудите. Бъдете аналитични и честни към себе си. Признавайте грешките си. Заемете се с рутинните си, макар и не особено приятни професионални задължения. Въпреки напрежението през деня сте доволни от успехите си и искате да ги отпразнувате с любимите си хора. Не бъдете прекалено разточителни. След вечеря си отворете бутилка червено вино и се отдайте на интимни мигове и желан незабравим секс.

РИБИ

Бъдете коректни в отношенията си на вашето работното място. Очаквайте внезапни и примамливи делови предложения. Задачите си ще отхвърлите до края на работния ден. След това се отдайте на развлечения. Ще направите грешка, ако без да се посъветвате, приемете направеното ви предложение за промяна на работата си. Очертават се проблеми в личните ви отношения, но причината е в мъглявината на неяснотите. Не закъснявайте след работно време. Пригответе се за романтична среща и незабравими сексуални удоволствия.

Свързани новини

Дневен хороскоп на Алена: Лъвовете в блестяща форма, Девите да се обогатят с нови знания

vesito

Хороскопът на Алена: Работата доставя удоволствие на Овните, не изпълняват разпорежданията на Телците

vesito

Хороскопът на Алена: Стрелците да се отдадат на рутината, Козирозите да проявят такт към колеги

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.