Хороскопът на Алена: Овните да очакват приходи, Телците да се обогатят с нови знания

ОВЕН

Не проявявайте емоция на работното място и не взимайте импулсивни решения. Не планирайте в този почивен ден важни делови срещи, не сте подкрепени от ретроградния Меркурий. Не споделяйте плановете си. Очаквайте приходи. Ако прецените, че няма да се натоварите с повече задължения, осъществете кратко делово пътуване. Вечерта общувайте само с най-близките си хора без да ги натоварвате с проблемите си. Не се поддавайте на влияние, за да си спестите емоционален срив. Отдайте се на почивка, на приятни занимания и сексуални удоволствия.

ТЕЛЕЦ

От сутринта в почивния ден се обогатете с нови знания, за да успеете да се справите със служебните си задачи. Вероятността за успех с начинанията е голяма, ако сте упорити и не се противопоставяте на вашите колеги. За благоприятното развитие на нещата ще помогне ново запознанство или неочаквано стечение на обстоятелствата, но ако не сте в противоречия с ретроградния Меркурий. Днес изведнъж и бе причина сте обзети от съмнения, че не сте достатъчно обичани и уважавани от интимната си половинка. Ще ви зарадва новина за появата на нов член в рода ви. Освободете се от своята потиснатост като се отдадете на сексуални удоволствия.

БЛИЗНАЦИ

Колегите ви се стремят да спечелят вашето внимание. Не избързвайте в изказване на мнения, свързани с работата им. Още сутринта в почивния ден рискувате да усложните отношенията си на работното място. Не взимайте прибързани решения, не търсете компромис и оставете всичко в ръцете на Съдбата, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Тя ще ви покаже верният път. Вашите близки се чувстват пренебрегнати заради професионалните ви задължения, затова вечерта бъдете с тях. Отдайте заслуженото внимание на любимия си и не пренебрегвайте сексуалните удоволствия.

РАК

Орисани сте да срещате странни и необичайно различни хора. Денят е почивен, но ви поднася изненади, свързани с ваши колеги, от които сте разочаровани. По-добре избягвайте общуването, ако видите, че са склонни да създават конфликти. Вашата решителност ви помага да не загубите търпение и ще успеете да се справите с трудностите на работното си място, въпреки ретроградния Меркурий. Рискувате да задълбочите кризата в личните си отношения, ако тръгнете на път. Обмислете най-лесния начин, чрез който може да си възвърнете хармонията в отношенията ви с вашия партньор и да не се лишите от интимните мигове.

ЛЪВ

Денят е почивен и е неблагоприятен, заради нежеланието ви да осъзнаете грешките си и да ги посочите на колегите си. Не започвайте задачи, свързани с с мечтаните от вас професионалните ви успехи. Съветвам ви заради аспектите на планетите, да обмислите новите доходоносни предложения, и да се възползвате максимално от тях, но с разума си и спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. От сутринта и особено вечерта се подгответе за ревност и въпроси за закъснението ви, а също и за проявата на недоверие във вашите близки. Сексуалните удоволствия няма да оправят отношенията ви – не се надявайте на това.

ДЕВА

В този ден почивен ден сте във властта на промени, сред които ще има и неприятни, заради спънки по планираните инвестиции, но и заради очаквано за вас бавещи се финансови постъпления. Заемете се само с текущите си задължения. Ако нещо трябва да се реализира, нека стане без вашата пряка намеса, заради ретроградното движение на Меркурий. Не пътувайте. Ще се приберете уморени, а вечерта ще се наложи отново да се занимавате с непосилни за вашите възможности роднински проблеми, а и да приготвите вечеря. Не давайте пари назаем. Бъдете готови за романтични мигове и сексуални удоволствия, които ще ви подействат разтоварващо.

ВЕЗНИ

Ще имате успех ако се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие. Емоционалните ви реакции ще засилят желанието на неприятели да ви навредят, особено ако сте в противоречие с ретроградния Меркурий. По-добре откажете планираната командировка, дори и да е примамлива и печеливша, ако ви пречи да се справите с професионалните си задължения. Не се опитвайте да насочите личния си живот в нова посока и да се обвържете с нова любов. Сексуалните ви отношения са в криза заради желанието ви да изневерите, породено от ината ви и невъзможността да осъзнаете грешките в поведението си.

СКОРПИОН

Бъдете предпазливи в разговорите на работното място и внимателни към новите си познати, колкото и да са ви допаднали в този почивен ден. Ще ви е трудно да убедите вашите близки, а и колегите си, че са необходими промени в обща полза. Занимаващите се с производство на хранителни продукти да очакват проверки, да са коректни защото ретроградния Меркурий налага наказания. Вечерта се огледайте внимателно, за да осъзнаете причината за проблемите в личния си живот и да се справите с проблемите, които ви депресират. Самотни сте и искате да сте обичани, но сте се дистанцирали и сами ще се лишите от сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Проведете разговор въпреки че деня е почивен, който без причина инатливо отложихте през изминалата седмица. Не забравяйте да поставите условията си, за да не навредите на работата си, особено ако сте на ръководен пост. Завършете започнатите задачи. Внимавайте при подготовката на финансови документи, в съзвучие с ретроградния Меркурий. Вашите партньори малко ви завиждат, защото сте често в приятна компания, от която сте ги лишили, но те самите отказват да общуват с вашите приятелки. Обмислете как да създадете ваша обща среда. Не пропускайте да зарадвате любимия си с романтична вечеря.

КОЗИРОГ

На работното място запазете мълчание, за да не си създадете неприятности с критиката в почивни яден. Ще научите за финансови постъпления, част от които са лично за вас. Промените са благоприятни. Прекалената ви задълбоченост води до разсеяност и невъзможност да чуете предложенията на колегите си, но внимавайте, защото Меркурий е ретрограден. Всичките ви планове, свързани със семейството и интимната ви половинка може да се провалят, ако не се приберете навреме. Не закъснявайте за уговорената романтична среща. От вашето поведение зависи хармонията в интимните мигове и сексуалните удоволствия.

ВОДОЛЕЙ

Ако сте на вашето работно място запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа. Приключете задачите си до обед в почивния ден, а следобед се срещнете с ваши колеги, за да обсъдите важни проекти. В този ден са възможни проблеми с личния ви автомобил. Меркурий е ретрограден. Не рискувайте и на чакайте чудеса, ако ще пътувате. При разговори с близките си не проявявайте ината си, за да си спестите разправиите, които може да избликнат заради една ваша не на място изречена дума. Не е изключено сами да се откажете от сексуалните удоволствия заради липсата на самочувствие и потиснатост.

РИБИ

Очертава се възможност за бърз подем в материално отношение, но веднага ще се намерят хора, които да ви предлагат да инвестирате печалбата си. Нови запознанства в почивния ден са основа за бъдещите ви успехи, но и за провал, ако сте доверчиви при ретроградното движение на Меркурий. Отложете планираното пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място. Не пропускайте романтичната вечеря, за да избегнете проблеми в личния живот. Не забравяйте да се приберете навреме заради нечия покана, на която не успявате да устоите. Сексуалните удоволствия ще ви доставят наслада, ако не са с непознати партньори, в чиято компания сте се озовали и сте си пийнали.

Свързани новини

„Мис България“ роди близнаци дни, след като победи COVID-19 (СНИМКА)

Regiona

Спасиха мъж, прекарал 16 часа затиснат под яхтата си

Regiona

Златка Райкова призна какво има в холивудската й усмивка

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.