Хороскопът на Алена: Неразбиране от колегите към Водолеите, неочаквано големи хонорари за Рибите

ОВЕН

Заради проявена некоректност от ваша страна сте заслужили гнева на колегите си, който ще се стовари върху главите ви около обед. Постарайте се да се извините и да изясните причината за необмислените си действия. Предстоят ви промени, заради неочаквани делови контакти. Няма да бъдат печеливши и успешни за вас. Не се поддавайте на провокациите на половинките си, проявяващи ревността си, целящи само да ви ядосат. Вечерта се отдайте с удоволствие на желан и от двама ви незабравим секс, които ще ви подейства ободряващо.

ТЕЛЕЦ

Не взимайте крайни решения, за да избегнете грешките. Избягвайте срещи с непознати, кандидати за ваши делови партньори и не приемайте предложения им за инвестиции, дори и да са близки с ваш колега. Сами си създавате проблеми на работното място и ще се справите трудно с тях, лишавайки се от уважението и подкрепата на колегите си. Тактът в личните отношения ще ви позволи да изгладите възникналите недоразумения с интимната половинка и да бъдете щастливи в любовта. Имате възможност да си създадете условия за спокойни интимни мигове и здравословен секс.

БЛИЗНАЦИ

Промените са във ваша полза, ако сте предпазливи и умерени и не бързате да им се противопоставяте. Имате възможност да изградите стабилна основа за бъдещи професионални и материални успехи. Ще се чувствате изпълнени с енергия и шанс да разкриете заложбите си. Денят е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Възможно е ново романтично увлечение, но вие не сте склонни да покажете истинските си чувства. Звездите предупреждават жените  за възможен край на романтична връзка. Ще се лишите от сексуални удоволствия.

РАК

Обмислете още веднъж намерението си да смените работата си, защото може да се окаже във ваша вреда и да ви измамят с неспазени обещания. Поискайте потвърждение от бъдещите си началници, че ви дават обещаното по-високо заплащане, за да имате тази важна за вас писмена гаранция. Ако не го направят, се откажете от промяната. Анализирайте внимателно постъпките си и ставащото на работното ви място. Възможно е запознанство. Не се доверявайте сляпо на новото си увлечение. Не проявявайте импулсивност по време на сексуалните мигове, защото можете да нараните психиката на интимния си партньор.

ЛЪВ

Готови сте да рискувате, без да се замисляте над последиците. Желанието ви да постигнете материални успехи може да се превърне в причина за загуби, заради обещание за необмислени инвестиции, за които още днес ще съжалите. Въпреки, че денят носи шанс за материални успехи, отложете подписването на финансови документи и сключването на финансови сделки. Чувствата ви са споделени. Не ги съсипвайте с претенциите си. Сексът ще ви се отрази добре. Не го пропускайте, за да остави у вас поредния спомен за невероятно изживяване.

ДЕВА

Липсата на добро настроение ще ви попречи да се справите със задълженията си на работното място. Трудностите са преодолими като се заемете със задачите си. Ако решенията ви са свързани с професионалните ви планове, ще си спестите грешките, но не бъдете прибързани. Възможни са нови романтични запознанства, които ще прераснат в сериозна връзка. Семейните да се пазят от  изневяра. Чувствата ви са споделени. В никакъв случай не се отдавайте на сексуални удоволствия, защото разочарованията ще са светкавични. Целта са парите ви.

ВЕЗНИ

Липсата на разбирателство на работното място блокира желанието ви да се заемете със задачите си. Не рискувайте и не се впускайте в ненужен спор с вашите колеги. Прибързаността е във ваша вреда. Запазете спокойствие. Изявете възможностите си, ако се занимавате с изкуство или с научна работа. Възможни са усложнения в семейните отношения. Звездите предупреждават за опасност от изневяра. Ако сте си позволили изневяра, не очаквайте сексуални удоволствия, особено ако имате до себе си партньор Телец, който няма да ви прости лесно.

СКОРПИОН

Трудностите по пътя към успеха изискват да запазите спокойствие. Очаква ви успешно разрешаване на  делови проблеми, които тегнат над вас и ви пречат да работите активно. Ще ви зарадват приходи. Онези от вас, които имат стабилна работа и са добре заплатени, рискуват да пропилеят възможността си за професионален растеж. Влюбени сте, но се страхувате да признаете чувствата си, защото мислите, че не са споделени. Интимната ви половинка е решила, че сте дистанцирани и ви подготвя романтична вечеря, гарнирана с сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Предстоят ви няколко делови срещи. Предложенията, които ви отправят ваши познати, са примамливи и ви обещават професионален възход. Обсъдете ги с вашия адвокат и едва тогава вземете решение. По-добре отложете подписването на финансови документи или сключването на банкови и финансови сделки за другата седмица. Вечерта очаквайте приятни романтични мигове. Семейните да се пазят от изневяра, защото ще ги разкрият. Говорете открито с партньорите си за вашите сексуални желания, за да избегнете проблемите, заради липса на хармония в интимните мигове.

КОЗИРОГ

За пореден път сте разочаровани заради неочаквани професионални обрати. Ако сте внимателни, ще успеете да избегнете сериозните финансови загуби и да съхраните стабилността си. Неочаквани събития ви гарантират признание и ще събудят желанието на неприятелите ви да ви навредят, но вие сте впечатлени от постиженията си и не им обръщате внимание. Отдайте на семейството и на любимите си. Изживейте приятни романтични мигове. Не пропускайте да споделите чувствата си. Вечерта ще се радвате на романтична среща. Звездите предупреждават мъжете, че е възможен край на романтично увлечение.

ВОДОЛЕЙ

Пътувайте и проведете уговорените деловите срещи, които отложихте заради липса на свободно време. Анализирайте действията си и бъдете внимателни в думите си. На спокойствие, ако не пътувате или когато се приберете, въведете в ред личната си и служебна документация. Неразбиране, проявено от колегите, ще ви попречи да вървите напред. Радвате се на споделени чувства. Несемейните могат да срещнат своята половинка. Създайте романтична обстановка и се отдайте на сексуални удоволствия, които ще ви доставят взаимна наслада.

РИБИ

Стабилизирайте постигнатото на вашето работното място, въпреки че искате да поставите ново начало, за което още не е настъпил подходящият момент. Направете задълбочен анализ на резултатите от работата си и поправете грешките си, преди да обмисляте нови проекти. Очаквайте приходи. Не е изключено да ви изплатят неочаквано големи хонорари. Ако имате до себе си интимни партньори, с които сте се дистанцирали, по-добре се разделете. Не ви съветвам да се отдавате на секс. Една неочаквана бременност ще попречи на раздялата.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Везните да не проявяват излишна активност, Съдбата налага забрани на Скорпионите

vesito

Какво трябва да знаем за възможностите на Амазон в областта на дигиталния маркетинг?

vesito

MrBit регистрация е вече достъпна за българи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.