Хороскопът на Алена: Начинанията на Лъвовете са обречени на провал, Девите да не тръгват в нова посока

ОВЕН

Без много усилия осъществете идеите си. Новите предложения ви обещават големи печалби, особено ако са свързани със строителство, търговия, а и ако сте се отдали на творческа дейност. Осъществете замислените цели чрез прилагане на нови методи и чрез привличането на нови партньори. Спокойствието в дома ви е гаранция за нормални отношения с интимната ви половинка. Не се ядосвайте, ако пропуснете сексуалните мигове. Причината е и във вас.

ТЕЛЕЦ

Във ваша полза е да сте отговорни към себе си, но и към действията си и да не очаквате чудеса през този месец, които да ви съпътстват и през следващите, ако имате намерение да подготвите за подпис след договорите, които ви очакват. Никой няма да ви покани специално през следващите дни. Не се надявайте на хармония и прошка от интимните половинки, които са изнервени от поведението ви. Сексуалните ви отношения са хармонични.

БЛИЗНАЦИ

Стабилизирайте постигнатото и не прекалявайте с настояванията си да получите похвала, която не сте заслужили. Не критикувайте. Няма смисъл да се стремите упорито и безсмислено към активни занимания. Вникнете в новите си задачи, за да сте спокойни и да поставите началото им пред следващата седмица. Семейните проблеми се задълбочават заради нежеланието ви да поговорите с близките си. Не отдалечавайте от себе си любимите си хора. Силните чувства и хармоничните сексуални отношения са от значение за вас.

РАК

Предстоят ви поредните разговори за разрешаване на съдебни спорове, но ви съветвам да не ги провеждате днес. Няма да срещнете разбиране от никого и ще се притесните, въпреки че сте правата страна. На работното си място сте в непрекъснато противоречие с всички. На несемейните им предстои приятна среща и романтично увлечение. Вечерта останете с близките си.  На семейните, които не са сигурни, че сексуалният им живот е достатъчно активен, препоръчвам да се замислят дали са с подходящата половинка.

ЛЪВ

Начинанията ви са обречени на провал. Трудностите са породени от вашите необмислени действия. Разсеяни сте и вредите и на себе си и на колегите си. Осъзнайте причината за грешките си. Ако имате собствен бизнес, се откажете от сериозните делови разговори и подписване на договори. В личните отношения се пазете от проблеми. Късметът е с вас, ако се въоръжите с търпение. Решили сте, че на един стол ви е тясно, но изневярата и сексуалните наслади ще ви създадат проблеми, ако сте обвързани в брак или сериозна връзка.

ДЕВА

Денят е много добър и успешен за всички, които са заети с творческа професия, но изисква внимание. Стабилизирайте постигнатото на работното място и внесете ред в деловите си отношения, но без да проявявате агресия. Не бива да се опитвате да тръгвате в нова посока, само защото някой ви е ядосал. Бъдете отговорни към задълженията си. В личния живот промените ще са и положителни за несемейните и неблагоприятни за семейните. Не злоупотребявайте с търпението на близките си, дори и ако сте решили да се разделите с брачната си половинка. Не се надявайте на сексуални мигове.

ВЕЗНИ

Днес сте с променливо настроение. Породено е от несигурност, дали сте взели правилно решение за професионална промяна. Нямате причини за безпокойство, ако заплащането е по-високо, но проверете отново условията. Успехът е с вас. Деня ви изненадва с неочаквани финансови постъпления. Всичко, за което си мечтаете е във ваши ръце. Стабилността в семейните отношения зависи само от вас. Не пренебрегвайте сексуалните удоволствия заради лошо си настроение.

СКОРПИОН

Предстои ви неочакван от вас, неблагоприятен и изпълнен с напрежение ден. Не са изключени провокации, създаващи повод за конфликти с хората от деловото ви обкръжение, ако сте на вашето работно място. Не пътувайте. Независимо от нежеланието ви да работите активно, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота. Липсват ви достатъчно положителни емоции в личния живот. Засегнали сте интимната си половинка. Ако не промените отношението си към любимите си хора рискувате да се лишите завинаги от сексуалните удоволствия с тях, колкото и да ги обичате.

СТРЕЛЕЦ

Възвърнете си увереността и спокойствието. На работното ви място сте  спокойни и уравновесени, но можете да избухнете неочаквано, . Обърнете внимание на всичко, отнасящо се до бизнеса ви, ако искате да си гарантирате успех. Ако имате желание да прекарате вечерта извън дома си излезте с ваши приятели. Преди да правите изводи за личните си отношения постигнете равновесие между чувствата и мислите си и си дайте отговор дали наистина сте влюбени. Не сте склонни да се отдадете на сексуални удоволствия, но и не трябва да го правите, ако сте неуверени и конфликтни.

КОЗИРОГ

Изненадват ви неочаквани промени, свързани и с обрати във финансовото ви положение, които няма да ви харесат, особено ако не спазите забраните на Съдбата и сте прибързани. Вслушвайте се в съветите на колегите си, за да избегнете финансовите загуби. Не допускайте зависимост от своите партньори. Не забравяйте хората, които са ви помагали. В личните ви отношения ще настъпи хаос, защото ще изгубите представа за желанията си. Изплашили сте интимната си половинка с агресията си в леглото. Не се надявайте на хармония в интимните отношения.

ВОДОЛЕЙ

Денят ви обещава спокойствие, ако си наложите умереност и търпение. Хората около вас са сговорчиви и ви изслушват внимателно. Ще получите подкрепата им, чрез която можете да осъществите всички си планове за деня. Внимавайте със запознанствата, защото сте склонни да допускате в живота си неподходящи хора. Не приемайте влюбеността си за реалност, защото сами ще обърнете събитията в своя вреда. Не злоупотребявайте с търпението на интимната си половинка, която не е сигурна в чувствата ви и няма желание за сексуални удоволствия.

РИБИ

Бъдете внимателни на пътя, ако сте зад волана. Общуването е затруднено и глобата ви е гарантирана, заради вечното ви желание да спорите. На работното място успехът е с вас, ако не допуснете разправии. Новите ви идеи, разговорите, повлияни от мечтите ви, свързани с подобряване на финансовото ви състояние, няма да са резултатни. Жените да очакват ново запознанство или среща, която за съжаление ще остави у тях спомена за разочарования и съжаление заради напразните надежди. Нямате причина да се съмнявате в чувствата на интимната си половинка, затова се отдайте на сексуални удоволствия.

Свързани новини

Как да изберете правилните интериорни врати за вашия дом (Ръководство)

vesito

Как да изберете диоптрична рамка?

vesito

MrBit регистрация е вече достъпна за българи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.