Хороскопът на Алена: Близнаците да не предизвикват разправия, Раците да не преглеждат разсеяно документи

ОВЕН

Ако не вредите на работата си и можете да си вземете още ден -два почивка. Пътувайте със семейството или с приятели, за да се отпуснете от напрежението и да се заредите със сили. Приемете предложенията за допълнителна работа, ако ви ги направят в този ден. Рискът от проблеми в личните отношение съществува, ако закъснеете за уговорената среща. Не се изкушавайте от инцидентен сексуален контакт, защото сте податливи на инфекции на половите органи, които трудно ще излекувате.

ТЕЛЕЦ

Атмосферата на разбирателство на работното място ви окрилява. За всички, занимаващи се с творчество, признанието и успехът придават увереност, но бъдете предпазливи. Стабилизирайте отношенията си у дома. Не се впускайте в запознанства, дори и ако търсите половинката си. Спокойствието в дома ви е най-доброто лекарство срещу умората. Приберете се и си почивайте. Ако имате намерение да се отдадете на интимни мигове ще останете разочаровани от себе си. Не сте във форма. По-добре си легнете рано и не си създавайте комплекси заради сексуален провал.

БЛИЗНАЦИ

Не предизвиквайте разправия с отказа си да работите и се съобразете с исканията на вашия началник, за да не останете без работа. Вашите близки се надяват за вечеря да сте си у дома. Ще се почувстват обидени, ако останете до късните часове на вашето работно място, но действайте според ситуацията. Не уговаряйте романтична среща, без значение дали сте семейни или търсите половинката си. Последствията могат да бъдат неочаквани заради желанието ви да анализирате действията и недостатъците на партньорите си и непрекъснато да ги критикувате.

РАК

Завършете до обед започнатата работа, защото е от значение за материалното ви състояние. Не преглеждайте разсеяно финансови документи. Не са изключени грешки, за които ще плащате след време. Не пътувайте. Подгответе програмата си за следващата седмица и за новия месец. Вечерта ще ви донесе приятни емоции. Близките ви очакват да се приберете за вечеря. Сторете го, за да избегнете ново напрежение, пригответе хапване и седмене на приятна раздумка с тях. Откажете се от мечтите за сексуални удоволствия, ако не сте преодолели старата криза в отношенията си.

ЛЪВ

Деловите разговори и осъзнаването на трудностите, както и тяхното преодоляване ви гарантират материални успехи. На вашето работно място цари разбирателство, което повишава качеството на работата ви и заплащането. Чувствате се в най-активната си форма, а това дразни вашите колеги. Следобед ще имате приятни срещи и емоции, а когато се приберете у дома ще ви зарадва приятна новина, свързана с личния ви живот, но не бива да споделяте с близки, че ви предлагат брак. Не пропускайте да се насладите на незабравими сексуални удоволствия.

ДЕВА

Разтоварете се от напрежението в спортната зала рано сутринта  и се заемете със служебните си задачи. В нервността си сте способни да предизвикате загуби на работното място. Престанете да изисквате от вашите близки пълно подчинение на вашата воля. Създайте си положителни емоции. Не изневерявайте, дори и само с флирт, който според вас е невинен, но ще нарани интимната ви половинка, а след това винете себе си за отдалечаването й. Сексуалният ви живот е незадоволителен, но причината е във вас.

ВЕЗНИ

Професионалните ви задължения в края на месеца и особено днес изискват да намерите необичайни решения, но с разума си и внимателно. Преумората от напрегната седмица не е причина да обвинявате вашите близки, че не са се справили със задълженията си у дома. Вие също сте длъжни да помогнете. Не се впускайте в любовни връзки, за да не страдате след като ви разкрият. Мислите, че сте неотразими и неустоими. Това мнение не ви дава право да изневерявате, защото сексуалните удоволствия ще ви излязат през носа още тази вечер.

СКОРПИОН

До обед се опитайте да завършите задачите си на работното място. Професионалните ви успехи събуждат завистта на вашите неприятели, които за пореден път правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете упорити! След това се отдайте на заслужена почивка сред вашите близки или с приятна компания. Нежеланието да разберете интимните си партньори е повод за разправии у дома, които ще ви напрегнат и изнервят. Не реагирайте прибързано и импулсивно, за да не отдалечите мечтаните сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Може да обмислите в този ден кога да регистрирате своя фирма, но не бива да правите тази крачка. Очакват ви успехи в материално отношение, но не допускайте финансови загуби, заради прибързани инвестиции. Работата, с която сте се захванали ще ви донесе добри приходи и сте длъжни да я завършите. Не си губете времето с ненужни разговори. Вечерта се срещнете със стари приятели. Откажете се от уговаряне на романтични срещи, защото е възможна проява на ревност. Не се опитвайте да възобновите прекъсната любовна връзка. Ще ядосате близките си и заради вашето предателство ще се развихри скандал и отказ от сексуални наслади.

КОЗИРОГ

Наложите си спокойствие и не се вживявате в критиката, която ви отправят, особено ако е градивна.  Не споделяйте плановете си за следващия месец, за да не се окажете замесени в неочакван конфликт. Очаквайте промени в професионалния ви живот. Посветете вечерта на вашите приятели. Отдайте се на заслужена почивка и развлечения. Вечерта, уморени и напрегнати ако сте били дежурни, ще се чувствате най-добре сред близките си и спокойствието на своя дом. Отложете поканите за гостуване. Сексуалните ви отношения изискват да промените поведението си.

ВОДОЛЕЙ

Налага се да се справите с проблеми на работното си място, които не очаквахте, но няма кой да се заеме с тях. Постарайте се да докажете на всички, че сте в състояние да разрешите бързо най-наболелите да завършите месеца достойно, с добри приходи и добро настроение. Не са изключени проблеми в личния живот, но причината е във вас самите. Новото ви романтично увлечение може да се окаже разочароващо. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте уверени в чувствата си.

РИБИ

На работното място съхранете спокойствие си и работете умерено. В края на работния ден ще ви зарадва новина за приходи, ако не сте отказали допълнителна работа. Вечерта обърнете внимание на брачната си половинка и на децата си, защото сте им длъжници заради постоянната ви заетост. Нежеланието ви да разберете партньорите си е причината за раздразнителност и агресивно поведение и ще предизвика сериозни конфликти в семейството ви. Вместо да спорите и да доказвате правотата си дайте да се разбере, че не са ви обяснили намеренията си.

Свързани новини

Рецепта на деня: Постни мекици

Regiona

Зодиите, които ще спечелят много пари през април

Regiona

Слави едва оцелял след вируса

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.