Хороскопът на Алена: Близнаците да бъдат внимателни и търпеливи, Раците да взимат разумно важни решения

ОВЕН

Известие ще  стане причина за големи промени не само в личния живот, а и на работното място. Не пропускайте да използвате добрия си шанс, защото скоро може да не ви споходи. Здравият разум и добре обмислените действия ще ви предпазят от сериозни грешки. Проблемите следобед са свързани с успехите ви и с повече предпазливост. Семейните ви отношения са хармонични, но сте изнервени и можете да си навредите. Вечерта се отдайте на приятни разговори с любимите си хора и на сексуални удоволствия, ако са взаимно желани.

ТЕЛЕЦ

Необходими са ви много усилия, за да се справите с работата си и да отхвърлите неотложните задачи. Не се предвиждат финансови постъпления. Очаквайте предложения, водещи до подобряване на материалното състояние. При необходимост потърсете помощта на колегите си, но само ако сте убедени, че сами няма как да се справите с трудностите. Ако не сте семейни имате възможност да срещнете подходящата половинка. Не бързайте да се отдавате на сексуални удоволствия, ако не сте опознали добре партньорите си.

БЛИЗНАЦИ

Подобрете с перфектната си работа вашето материално състояние, след като имате тази възможност. Не предприемайте промяна на работното място. Бъдете внимателни и търпеливи. По-добре се постарайте да прецените всички положителни и отрицателни качества на деловите си партньори. Така няма да съжалявате за сключените договори, защото може да ви изненадат загуби. Отдайте дължимото внимание на семейството си. Бъдете искрени в отношенията с любимите си хора. Ако не сте сигурни в чувствата си или се съмнявате в чувствата на интимната си половинка, забравете за сексуалните удоволствия.

РАК

Вземете важни решения, но разчитайте на разума си. Работете активно и обмислете новите делови предложения, без да давате знак, че сте впечатлени от тях, за да не ви спестят нещо важно и да сгрешите. Обърнете внимание на новите изгодни инвестиции, без да давате положителен отговор в същия ден. Предпазвайте се от прибързаност и необмислени действия. Семейните ще имат неприятности с брачната си половинка, а несемейните – с интимните си партньори. Проявете търпение. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, които ще изгладят възникналите недоразумения.

ЛЪВ

Въпреки трудностите по пътя ви постигате мечтаните професионални успехи. Бъдете търпеливи, за да се справите с поставените ви задачи. Постарайте се да вникнете в заниманията си на работното място. Проведените делови разговори са успешни. Отговорното отношение към работата ви ще помогне да се справите с начинанията. Колегите ви са на ваша страна и ще ви подкрепят. Не допускайте проблеми в семейството, което ще ви отдалечи от любимите ви хора. Сексуалните ви отношения не са хармонични, защото досаждате на интимната си половинка.

ДЕВА

Днес сте чувствителни, нерешителни и изпълнени със съмнения. Причината е породена от разочарованието, което изживявате заради  нежелание на вашите колеги да приемат сериозно идеите ви, с което ви обиждат. Предадени сте от хора, на които сте имали пълно доверие. Не е във ваша полза да се занимавате с търговия или финансови сделки, защото, ако разчитате на късмета си, защото ще загубите. В отношенията с интимната половинка е най-добре да сте въздържани в изразяване на емоциите, за да си спестите разправиите.  Не се надявайте, че ще се отдадете на сексуални изживявания, след като сте създали повод за отдалечаването на любимите ви хора.

ВЕЗНИ

Поставете успешно начало на важни делови разговори. Не отказвайте срещи с нови делови партньори. Ще получите нови предложения за съвместен бизнес. Блазнят ви, но бъдете внимателни, защото Съдбата ви налага забрани за рисковани и необмислени действия. Съдбата ви дава шанс да намерите изчезнали вещи и пари, а също да се срещнете с делови партньори. Създайте отново хармония в личните си отношения. Докажете на интимната си половинка, че чувствата ви не са се променили. Вечерта се отдайте на интимни мигове, приятни разговори и сексуални удоволствия.

СКОРПИОН

Успехът е с вас, ако провеждате внимателно разговорите и делови срещи и създадете нови взаимоотношения, но бъдете внимателни. Очаквайте предварително планирани промени в професионалния ви път. Не позволявайте на колеги да ви занимават с проблеми извън професионалните ви задължения. Избегнете проблемите в семейството и с интимната половинка. Не пренасяйте лошото си настроение върху тях. Вечерта се откажете от компанията на приятели и ако имате до себе си любими хора, се отдайте на сексуални удоволствия.

СТРЕЛЕЦ

Предпазвайте се от неподходящи контакти. Въздържайте се от взимане на важни решения и от активни действия, свързани с професионалната ви реализация, ако не сте готови за промяна. Не разчитайте на партньорите си и не очаквайте помощ от колегите си, за да не навредите на работата си и да избегнете ненужни проблеми. Не се колебайте да се извините на брачната или интимната си половинка, ако сте били изнервени сутринта и сте я засегнали. Няма причини за отказът ви от сексуалните удоволствия, освен ако не си ги създадете сами.

КОЗИРОГ

Въпреки трудностите  сте изпълнени с желание за работа. Ще изживеете неочаквани положителни промени. Ако си мечтаете за собствен бизнес обмислете кога да поставите неговото начало, но и днес или до края на седмицата. Във ваша полза е да обърнете внимание на новите изгодни делови предложения и да извлечете максимална полза от тях. Имате колебания по отношение на чувствата си. Още не сте опознали любимите си хора. Не бързайте да обещавате брак. Не се доверявайте на декларациите, че сте обичани до полуда и не се отдавайте на прибързан секс.

ВОДОЛЕЙ

Не се опитвайте да търсите подкрепа от страна на деловите си партньорите си и не очаквайте помощ. Промените са причина да сте прекалено раздразнителни и агресивни. Намесата и съветите на колегите ви са добронамерени, защото искат да ви помогнат. При необходимост осъществете пътуване. Разчитайте повече на интуицията си. В личните отношения контролирайте емоциите си, ако искате да избегнете разправиите. Бъдете мили с любимите си хора. Вечерта отидете на ресторант, а след като се приберете се отдайте на сексуални удоволствия.

РИБИ

Днес не се изкушавайте от начинания. Постарайте се да изясните бързо възникналите недоразумения с колегите си, за да не ги пренесете вечерта в дома си. Бизнесмените са готови да подготвят за подпис договори, но не са предвидили клопките, неупоменати в клаузите, които им вредят. Предпазвайте се от финансови загуби. Следобед е възможна разправия с близките ви само защото не са съгласни с вас. Вечерта се отдайте на сексуални удоволствия, само ако имате желание и не сте подложени на натиск.

Свързани новини

За какво да внимаваме при избора на онлайн казино игри?

vesito

Как да защитим кожата на лицето от ежедневен стрес 

Regiona

Как да изберете диоптрична рамка?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.