Хванаха хотел в кв.“ Вароша“ и заведение на ул. „Т. Александров“ да крадат ток

Хванаха хотел в кв.“ Вароша“ и заведение на ул. „Т. Александров“ в Благоевград да крадат ток. Вчера около 14.30 часа в 01 РУ Благоевград са потърсили съдействие служители на елктроразпределително дружество, които съобщили за неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. Полицейски служители са оказали съдействие при извършената проверка в заведение за обществено хранене на ул. „Т. Александров“ в Благоевград. Констатирано е, че от неустановена дата до 14.30 часа на 02.12.20 г.е осъществено неправомерно присъединяване към мрежата като са монтирани пробивни токови клеми към външен захранващ кабел в съседна сграда, с което е променена схемата на свързване и са създадени условия да не се измерва потребената електрическа енергия. В 01 РУ Благоевград е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 234В, ал. 1 от НК.

Вчера около 15.00 часа в 02 РУ Благоевград са потърсили съдействие служители на елктроразпределително дружество, които съобщили за неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа. Полицейски служители са оказали съдействие при извършената проверка в хотел, намиращ се в кв. „Вароша“. При проверката е констатирано, че от неустановена дата до 15.00 часа на 02.12.20 г. е осъществено неправомерно присъединяване към електропреносната мрежата като са монтирани пробивни токови клеми към захранващ кабел, с което е променена схемата на свързване и са създадени условия да не се измерва използваната електрическа енергия. В 02 РУ Благоевград е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 234В, ал. 1 от НК.

Свързани новини

Поставиха нови контейнера за текстилни отпадъци в Разлог

vesito

Николай Шушков: Благоевград ще има отново зам-кмет по култура

vesito

След опита на председателя на ОбС Андон Тодоров да стопира бетонирането на „Бачиново“: РИОСВ пита общината дали се изпълнява решението на ОбС за мораториум върху зелени площи
Общински съвет гласува забрана на строителството в района на кортовете още месец май, а действия на кмета още няма

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.