„Филм на ужасите“! Вяра и Надежда спят в кочина в Англия!

“Три дни смев емърджарси (т.е. emergency – спешна помощ, бел. авт.), която ни тормози, малтретира и манипулира! Като концлагер е!“, оплакаха се две от тризначките Вяра и Надежда, узна HotArena.

Блондинките попаднаха в поредния “филм на ужасите” в Англия, където живеят вече няколко години. От няколко месеца риалити звездите са без покрив над главата и безработни, а местна организация ги е приютила, давайки им подслон и храна. Вяра и Надежда живеят там заедно с още 20-на бездомници. Сигнализират, че условията са мизерни, спят буквално на земята върху неопренови постелки и обособено пространство от 2 на 2 метра.

Колоритните блондинки не за пръв път попадат в такива условия. Преди няколко месеца се наложи журналистът Мартин Карбовски да им изпрати пари, за да се върнат в България. Вяра и Надежда вдигнаха доста шум в социалните мрежи с твърдението си, че са станали жертва на световна конспирация за отнемане на лични данни.

След като се прибраха в родината си уж имаха намерение да работят, но само месец по-късно се озоваха обратно в Англия. Там отново започнаха да търсят помощ от приятели в социалните мрежи. “Майка и дъщеря ни поканиха да живеем при тях на квартира, а сега ни искат 1440 паунда. Хора, помогнете, този лош късмет край няма. И в България не можахме да си намерим работа, само предложения да си продаваме телата”, проплакаха двете.

Явно и през новата 2020 не им е потръгнало, съдейки по снимките, с които Галерия разполага. Междувременно сестра им Любов, която също живее в Англия, не спира да демонстрира охолния си живот. Лав Станчева, както самата тя се преименува, се радва на просторно и уютно жилище в престижен лондонски квартал. Там тя отглежда 1-годишната си дъщеричка заедно с половинката си и всеки ден публикува снимки, с които да дразни сестрите си.

Култовите тризначки се изпокараха миналата година, като според Вяра и Надежда причината е мъжът на Любов.

Свързани новини

Методи Байкушев: Гласувах за по-добро бъдеще на децата ни, за спокоен и осмислен живот на възрастните хора, за работа и достойно заплащане

vesito

Плувецът Петър Мицин получи приза „Спортен Икар“ на Фондация „Български спорт“ за 2023 година

vesito

Обръщение на кмета на община Благоевград Илко Стоянов

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.