Ученичка от Гоце Делчев представи своя самостоятелна изложба „През релсите на живота“

Своята самостоятелна изложба „През релсите на живота“ откри ученичката от НПГ „Димитър Талев“ Златка Катранджиева. Талантливата млада художничка представи творбите си в галерията на Николай Маринов, който от години дава възможност за изява на млади творци. На откриването на изложбата присъства кмета на община Гоце Делчев Владимир Москов, близки, приятели и учители на Златка Катранджиева, както и ценители на изобразителното изкуство. Всички те споделиха прекрасните си впечатления от творбите на младата художничка и останаха очаровани от нейния талант.
Изложбата съдържа общо 36 творби и е плод на талант, двугодишен труд и много часове в рисуване под напътствията на учителят по изобразително изкуство Димитър Сърбов. Творбите са изложени в галерията на художника Николай Маринов и ще бъдат на разположение за разглеждане до 17.12.2023 г.

Свързани новини

Провал на извънредната сесия на ОбС-Благоевград

vesito

Андрей Новаков оглавява работна група за наблюдение на кохезионната политика в Европейския парламент

vesito

Крупна кражба в Огняново: Задигнаха 200 000 лева през отворен прозорец

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.