С какви жени мъжете не искат да правят секс?

Често пъти жените допускат елементарни грешки в леглото, за които после се налага да плащат със самотата си. За да избегнете подобен финал, сексолог разказва защо мъжете могат да откажат интимност с вас.

Изнудвачка

„Ако не ми купиш кожено палто, няма да има секс за теб!“ Звучи ли ви познато? Може би сте чували това като приказка от някоя ваша приятелка. Сексът никога не бива да се търгува, никога. Той е взаимно удоволствие, а не стока. И ако го търгувате, това поражда въпроса: май този мъж не е за вас? Не ви доставя удоволствие конкретно с този мъж или имате проблеми със секса като цяло? Във всеки случай, щом леглото се превърне в място за пазарене, интимната връзка престава да бъде желана от мъжа, пише flagman.bg

Праведната

Загасяте светлините, действието се развива само под завивките, без да сваляте нощницата. Всичко това щеше да изглежда като шега, ако не беше истина. По време на секс с такава дама мъжът има чувството, че от ласки се нуждае само и единствено той. А всеки нормален мъж изпитва желание не само да се наслади на секса, но и да достави екстаз на партньорката си. В противен случай огромният компонент на емоционалното удоволствие от секса просто изчезва.

Монотонната

Какъв е идеалният любовник в представите ви? Със сигурност това е мъж, който в леглото е не само нежен и любвеобилен, но и много умел и разкрепостен, владее различни сексуални техники и се опитва да разнообрази секса. Има едно голямо НО. И то е, че това правило важи и за мъжете – сексът с момиче, което не иска и не се опитва да го разнообрази, постепенно се свежда до механичен вид спорт и престава да бъде интересен и желан и от двамата.

Любителка на парфюми

Всички мъже обичат естествения аромат на жената. Вашите естествени феромони – един от най-силните афродизиаци, именно те формират първоначалното сексуално привличане към партньора. И затова не бива яростно да ги маскирате със силни парфюми и миризливи кремове – просто ще спрете да бъдете усещани. Но в същото време силната миризма на пот и мръсотия може да бъде отблъскваща.

Мълчаливка

„Скъпа, харесва ли ти така? Какво ще кажеш за това?“ Смущаващо мълчание… Не издава нито звук в леглото. Напълно неясно е дали ѝ харесва, или е припаднала. Отново е редно да кажем: или сексът е за взаимно удоволствие (и двамата работите върху това), или е по-добре да не го правите. А за да се чувстват всички добре, е важно да давате обратна връзка – по време на секс, показвайте на партньора си невербално какво усещате, а преди и след това – говорете и подсказвайте.

Говори твърде много

Говоренето за секс е отделно умение, без значение колко просто може да изглежда да се каже нещо по време на секс. Неподходящите разговори, като например какво да сготвим за вечеря и т.н., е най-добре да оставите за по-късно.

Пропуснете „всичко ме боли, нищо не помага“

Сексът ви се отлага заради различни обстоятелства, които обаче възникват редовно. Ако не искате да правите секс с този партньор или ако той прави неща, които ви карат да се чувствате неудобно, по-добре е да бъдете смели и да говорите директно – нежно, но достатъчно конкретно. До края на живота ви позоваването на главоболие така или иначе няма да свърши работа.

Постоянно живеете в миналото

Прословутият бивш в очите на настоящия ви вече изглежда като Казанова и Дон Жуан в една бутилка? Не бива да го правите. Да научиш един мъж да ти доставя удоволствие, разбира се, е необходимо, но не по примера на бившата му. В противен случай може да придобиете усещането, че в леглото не сте двама, а трима.

Прекалена честност

„Хареса ли ти?“ – „Ами, беше добре.“ Дори и най-патриархалният мъж иска да чувства, че доставя удоволствие на жена си. Ако жената промърмори нещо вяло, като ами, да, добре, или възмутено заяви, като, и защо толкова малко, мъжът веднага ще поиска да избяга. Ключът към добрия секс, отново, е същият секс-разговор. А за да го проведете правилно, трябва първо да похвалите, а след това да дадете съвет какво е можело да се направи по-добре. Например: „Беше о-о-о-о-готино… И също така много ми се иска ти да беше… И тогава щеше да е просто космическо“.

Не играе по правилата

Да бъдеш доминант е наука. И не е толкова проста, колкото си мислите. Но основното правило на доминацията е, че долният трябва да се съгласи с нея. Когато единият от партньорите започне да командва какво и как, има голяма вероятност пламенността на втория просто да изчезне.

Нулева емпатия

Когато става въпрос за секс, жените често изпадат в крайности: или забиват в своето удоволствие, опитвайки се да задоволят мъжа, или очакват, че той ще направи всичко сам и все пак и ще каже „благодаря“. Без да се вслушва в желанията на партньора, една жена никога няма да получи инова страхотно удоволствие, за което мечтае.

Свързани новини

Хороскопът на Алена: Близнаците да не проявяват щедрост, Раците да не хлътват в ненужни разходи

vesito

Хороскопът на Алена: Водолеите да не се правят на герои, неприятели пречат на Рибите

vesito

Трябва ли ни водещ на сватба и защо?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.