Стартира първата масова дезакаризация на територията на община Благоевград

От днес, 15.04. (понеделник) Община Благоевград стартира първата масова дезакаризация на територията на общината, която ще продължи до 21 април. Обществените тревни площи ще бъдат третирани в интервала от 23:00 ч. до 06:00 ч. Дворовете в детските заведения ще се обработват целодневно в събота и неделя, а тези на училищата, болничнити заведения и домовете за социални услуги след 20:00 ч. в почивните дни. Община Благоевград призовава гражданите да бъдат внимателни и напомня, че е препоръчително 24 часа след третиране да се избягва влизането в тревните площи. С цел безопасност фирмата изпълнител ще поставя обозначителни табели за информация.

Свързани новини

Осем проекта за подобряване на образователната среда в училищата и детските градини в Сандански са внесени за одобрение в МОН

vesito

Сандански е домакин на III Международен турнир по художествена гимнастика „Приказна магия и Купа Сандански“!

vesito

Незабравима среща в Разлог с поета Благо Прангов: Простор на смелостта си дай, народе мой

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.