Сградата на пожарната в Дупница ще бъде сеизмично укрепена и енергийно обновена

Кметът Първан Дангов участва в публичното обсъждане на проекта.
Кметът г-н Първан Дангов участва в публично обсъждане в РСПБЗН – Дупница, на Концепцията за интегрирани териториални инвестиции, в която са предвидени дейности на територията на Кюстендилска област и се отнасят до сградата на ГДПБЗН в Дупница. Това бе първият етап на оценка на концепциите за интегрирани териториални инвестиции. Представянето на проекта бе от представители на Звеното за публични консултации към Регионалния съвет за развитие на район Югозападен и началникът на отдел „Международни проекти“ в ГДПБЗН Юлиян Грънчаров.
Целта на публичното обсъждане бе да бъде осигурено участието на местните общности в процеса на подбор на концепциите и бе постигната безрезервна подкрепа за осъществяването на проекта за конструктивно и сеизмично укрепване на сградата в Дупница, ползвана от службите за пожарна безопасност и защита на населението, и въвеждане на мерки за енергийна ефективност.
Участниците в обсъждането изразиха увереност, че реализацията на последващото проектно предложение, ще подобри сигурността и качеството на живот в региона и ще подпомогне устойчивото развитие.

Свързани новини

Лидерите на ПП на среща в Благоевград

vesito

Община Сандански спечели проекта за изграждане на Младежки център

vesito

Кукери от Банско гонят злите духове в Пирин планина

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.