Сандански посрещна над 300 участника от цяла България на Зонален преглед на спортните клубове

Община Сандански и Спортен клуб „Здраве“, град Сандански с председател Елка Стоянова, бяха домакини на Зонален преглед на спортните клубове от Южна България.
Днес, в сърцето на град Сандански, бяха посрещнати 14 клуба, някой от които създадени преди повече от 40 години, които представиха своите съчетания по гимнастика и дадоха пример как движението и физическата активност се отразяват на здравето, духа и настроението.
Събитието бе открито от кмета на община Сандански – Атанас Стоянов и председателят на Федерация „Спорт, здраве и активно дълголетие“- Павел Иванов.
С много желание, ентусиазъм и творчество участниците показаха, че със сърце и любов всеки може да бъде активен, независимо от възрастта.
Денят се превърна в истински празник и със специалното участие на Общински духов оркестър „Емил Кирянов“ и децата от Танцов състав „Празник“, които заедно с всички участници извиха дълго право хоро на площад „България“!
Благодарим на всички спортни клубове!
Вие сте пример! Пример как спорта обединява и оздравява, не само тялото, но и духа!

Свързани новини

Над 400 деца се включват в международен турнир по художествена гимнастика в Благоевград

vesito

Община Кресна с важно съобщение!

vesito

Публично обсъждане на проекта на бюджет за 2023 година на община Сатовча

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.