Премиера в Петрич на историческия трилър „Мистерии в Хераклея Синтика“ на 16 май

Премиера и в Петрич на историческия трилър „Мистерии в Хераклея Синтика“. Лична среща с авторката Ирина Вагалинска и с проучвателя на античния град проф. д-р Людмил Вагалински.

ГРАЖДАНСКАТА БАЗИЛИКА НА ХЕРАКЛЕЯ СИНТИКА преди векове е била място за раздаване на правосъдие. Там се развива и част от действието в новия исторически трилър „Мистерии в Хераклея Синтика“. Затова пак там, на 16 май от 18 часа, ще ви чакаме, за да си поговорим за книгата, за археологията, за пресечната точка между науката и литературата и за всичко друго, което ви интересува. Представянето на книгата е в програмата на официалното откриване на дейностите от първи етап на „Проект за реставрация, консервация, опазване, популяризиране и развитие на археологически обект „Античен град Хераклея Синтика и прилежащи некрополи“ с домакини Община Петрич и Исторически музей Петрич.

Може да бъде изображение с текст, който гласи 'жИЛНИ ХИ คสุกธรรตตตาง ИРИнАВАгА ИРИНАВАГАЛИЕСКА ЛИСКА МИСТЕРИИ В ХЕРАКЛЕЯ СИНТИКА XARAX ЯИИАЗЛ Ирина Вагалинска МИСТЕРИи В ХЕРАКЛЕЯ СИНТИКА и Среща авторката на новия исторически трилър проучвателя на античния град проф. д-р Людмил Вагалински 16 май, четвъртък, 18 часа Античен град Хераклея Синтика, гражданска базилика HOYC'

Свързани новини

Община Благоевград стартира изготвянето на стратегия за развитието на зоологическата градина

vesito

Кметът Стойчо Баненски и ОбС шеф Димитър Русков участваха в регионален форум на общините

vesito

Изнесени приемни дни по селата организира кметът на Община Радомир Кирил Стоев.

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.