Пет строителни фирми се конкурират за ремонт на пътя от село Баничан до село Брезница

Пет строителни фирми са кандидати да извършат реконструкция и рехабилитация на пътя Баничан – Брезница, става ясно след като изтече срокът за подаване на документи за избор на изпълнител. Акционерното дружество Щрабаг е готово да изпълни обществената поръчка за 4 788 912,47 лв., за 5 948 380,79  лв. определят, че ще свършат същата работа от фирмата Бул строй инвест. Сред конкурентите за изпълнение на обекта са БКС ЕООД– с цена 5 966 666,66 лв., Грома холд – с цена 5 952 337,93 лв. и ДЗЗД „ГФ Инфра Гоце Делчев“, които са оценили труда си на 5 952 337,93 лв.

След като разгледа предложенията комисия, определена от кмета на Община Гоце Делчев, трябва да определи кой ще изпълни тази обществена поръчка. Основна цел е да се извърши реконструкция и рехабилитация на отклонението от републиканския  път BLG 1091 II-19 край град Гоце Делчев от село Баничан до с. Брезница, с което ще се подобрят транспортно – експлоатационните качества на  пътната настилка и част от пътното тяло, с оглед  улесняване движението на транспортните средства, облекчаване на трафика, добро отводняване на пътното платно, което минава покрай р. Туфча и подобряване на организацията и безопасността на движение в пътния участък, който е с дължина 8 км и  664,31м./в. Хроника

Свързани новини

Трагедия! 50-годишен мъж загина след падане с парапланер

vesito

Бачево празнува, честит Тодоровден!

vesito

Спират водата на 5 улици в Банско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.