Осигурени са средства за довършване на обект „Реконструкция и рехабилитация на водопроводната мрежа в югозападния квартал на Гоце Делчев“

Осигурени са забавените средства за довършване на обект „Реконструкция и рехабилитация на водопроводната мрежа в югозападния квартал на гр. Гоце Делчев“. Той се финансира съгласно одобрено споразумение между Община Гоце Делчев и Министерството на регионалното развитие и благоустройството. С тези средства бяха подменени 4300 метра стара водопроводна мрежа в Югозападния квартал на града /зад Дома на културата/.
С това допълнително споразумение ще бъде възстановена настилката на улиците, което трябваше да се случи непосредствено след ремонта, но се забави с няколко месеца заради неизплатените средства от държавата. След подмяната на водопроводната мрежа в квартала, авариите ще бъдат сведени до минимум, а качеството на водоснабдяването ще се подобри значително.

Свързани новини

Въженият парк в Благоевград с ново работно време

vesito

Заради областния управител Бисер Михайлов, служителите на община Благоевград няма да получат увеличение на заплатите

vesito

Улица „Елин Пелин“ в Благоевград остава в кал

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.