Община Кюстендил обявява процедура за набиране на местни инициативи за финансиране

Община Кюстендил обявява процедура за набиране на местни инициативи за финансиране по Схема за предоставяне на финансова помощ чрез Общински фонд за подкрепа на местни инициативи 2024 г., Приоритетна област: „Опазване на околната среда, благоустрояване и ремонти в община Кюстендил“. Общият размер на средствата в рамките на Общински фонд за подкрепа на местни инициативи е 50 000 лв. Кандидатите с местни инициативи на стойност до 2 000 лв. с ДДС, осигуряват само нефинансов принос / доброволен труд/ към изпълнението на инициативите
-Кандидатите с местни инициативи на стойност между 2 000 и 5 000 лв. с ДДС, осигуряват собствен финансов принос в размер на 50% за разликата над 2 000 лв. и нефинансов принос / доброволен труд/ към изпълнението на инициативите.
-Кандидатите с местни инициативи на стойност над 5 000 лв с ДДС могат да получат БФП в размер на 3 500 лв. с ДДС и следва да осигурят нефинансов принос/доброволен труд/ към изпълнение на инициативите.
–Краен срок за подаване на местни инициативи: 17 Юли 2024 г., до 17:00 ч.
–Подробна информация може да откриете на сайта на Община Кюстендил: https://www.kyustendil.bg/index.php?option=com_k2&view=item&id=2807:2024&lang=bg
Попълненият формуляр за кандидатстване със съответните приложения трябва да бъде подаден в запечатан плик с препоръчана поща, по куриер или да бъде доставен на ръка на следния адрес: гр. Кюстендил, пощ. код 2500, пл. „Велбъжд“ № 1, Община Кюстендил. Всички подадени местни инициативи се регистрират в деловодството на общинска администрация – Кюстендил, запечатани в плик, съдържащ наименованието на кандидата, приоритета, наименование на местната инициатива и получател: Община Кюстендил, Дирекция „Интегрирано планиране и регионално развитие“, За: Общински фонд за подкрепа на местни инициативи – 2024г.
Въпроси във връзка с попълването на формулярите за кандидатстване и изискванията по настоящата покана за подкрепа на местни инициативи могат да се задават към: Електронен адрес: [email protected] или Адрес за кореспонденция: пощ. код 2500, Община Кюстендил, пл. „Велбъжд“ №1, Дирекция „Интегрирано планиране и регионално развитие“, в срок до 07.07.2024 г., а отговорите се публикуват не по-късно от 12.07.2024 г.
Може да е илюстрация на 2 души и текстово съобщение
Всички реакции:

8

Свързани новини

ВиК Благоевград с инициатива за Деня на водата

vesito

Във връзка с предстоящите светли Великденски празници, кметство село Драката и община Струмяни, организират празнични инициативи

vesito

Змия прати млада жена в реанимация!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.