Община Кюстендил и НСА сключиха договор за сътрудничество

Община Кюстендил и Национална спортна академия ще реализират съвместни дейности в сферата на образованието, науката и спорта, това се договориха кметът инж. Огнян Атанасов и ректорът на НСА „Васил Левски“, София/National Sports Academy „Vassil Levski“, Bulgaria – проф. Красимир Петков.
Визитата бе по покана на ректора проф. Петков, във връзка с подписването на договор за сътрудничество. В срещата участваха представители на Академичното ръководство, както и на Община Кюстендил – зам.-кметът Николай Дочев и главният експерт по спорт Каролина Грозданова – възпитаник на НСА. За повече информация относно сътрудничеството между Община Кюстендил и НСА, както и за актуални събития в сферата на спорта в града ни, последвайте страницата на Спорт и младежки дейности, Община Кюстендил.

Свързани новини

Иван Гешев на родова среща в Годлево (снимки)

vesito

Слави Трифонов: Свързани ли са убийството на Къро, смъртта на Ангел Христов и убийството на Алексей Петров?

vesito

Бум на скарлатина и гнойни ангини

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.