Община Благоевград представя днес идеите за актуализиране на План за интегрирано развитие 2021-2027 г.

Днес от 17:00 ч. в зала „22 Септември“ ще се състои информационно събитие, на което ще бъдат представени изискванията и възможностите за кандидатстване по Програма „Развитие на регионите“ 2021 – 2027 г. Община Благоевград ще представи идеите, с които планира да актуализира своя План за интегрирано развитие за периода 2021-2027 г. с цел получаване на финансиране по програмата.

Новите проекти са насочени към обновяване на градската среда, развитие на устойчив туризъм и зелена инфраструктура, насърчаване на интегрираното и приобщаващо социално развитие чрез изграждане на подходяща инфраструктура, модернизация на образователната среда. В рамките на събитието желаещите да участват с интегрирани проектни идеи ще получат детайлна информация за допустимите кандидати и дейности, критериите за приоритизация на проектните идеи, както и стъпките и сроковете в процеса на кандидатстване. Община Благоевград в качеството си на териториален орган по подбор на проектни идеи по Приоритет 1 „Интегрирано градско развитие“ на Програма „Развитие на регионите“ 2021-2027 г. кани всички заинтересовани страни за участие в информационното събитие.

Свързани новини

Ски писта “Кулиното” край Разлог посреща всички любители на зимните спортове

vesito

ФК „Малеш“-Микрево с първа контролна среща за сезона

vesito

Съветник от ОбС Благоевград с коронавирус, предстоят тестовете на останалите 40 парламентаристи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.