Община Благоевград обявява подбор за длъжността юрисконсулт „Обществени поръчки“, отдел „Обществени поръчки“

Община Благоевград обявява подбор за длъжността юрисконсулт „Обществени поръчки“, отдел „Обществени поръчки“. Заинтересованите лица следва да си подават документите в стая 329 в сградата на Община Благоевград, която се намира на пл. „Георги Измирлиев“ №1. Наборът от документи следва да бъде входиран на Деловодството в общинска администрация. Срокът за подаване на документи е 10 юни, включително. Подборът ще се осъществява с две стъпки, първата е подбор по документи, а втората – интервю с кандидатите.
Подаването на заявление и документите към тях трябва да се извършва лично или с нотариално заверено пълномощно. С входящ номер и дата се регистрират само заявленията, към които са представени всички посочени в тях документи.
Списъците на допуснатите и недопуснатите кандидати и всички документи във връзка с процедурата за подбор ще се обявяват на информационното табло на входа на сградата на Община Благоевград, гр. Благоевград, пл. „Георги Измирлиев” №1 и на интернет страницата на Община Благоевград на www.blagoevgrad.bg, раздел „Структура“, подраздел „Конкурси за незаети длъжности“.

 

Свързани новини

Банско Номад Фест 2020

bilyana

Смърт от коронавирус отключи огнените порти на ада в блок 18 в кв. „Струмско“! 74-г. майстор на велосипеди, с работилничка зад пазара, Д. Великовски нямал желание за живот, след като загубил съпруга и двама синове

vesito

ГЕРБ-Петрич представи кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС на концерт „Петрич – НЕзависим от наркотици“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.