Община Благоевград бе домакин на Информационен ден на тема „Дни на иновациите в образованието“

Семинарът в зала „22 септември“ бе открит от зам.-кмета по образование и бизнес развитие Боряна Шалявска. „Радвам се, че имам удоволствието да дам началото на този форум, на който всички участници ще имаме възможност да обменим опит и добри практики в сферата на образованието. Вярвам, че като партньори можем да сме си изключително полезни и да осигурим качествено обучение за нашите деца“, каза зам.-кметът. В семинара участие взеха директори и учители от детски градини и училища от Благоевград и региона. Целта на организаторите от Център за творческо обучение бе да представят новите технологии и методики в образованието, свързани с изкуствения интелект в образованието, социалното и емоционално развитие на децата и учениците.

Свързани новини

Катастрофа край село Долно Осеново

vesito

Община Петрич изпълнява проект, който ще помогне за развитието на античен град Хераклея Синтика като туристическа дестинация

vesito

Банско свали цените на лифт картите с 40%, прелива от туристи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.