Община Банско взе участие на Международното туристическо изложение „Културен туризъм“

Община Банско взе участие със собствен щанд на 17-то издание на Международното туристическо изложение „Културен туризъм“ в гр.Велико Търново. Щанда на Община Банско беше посетен от кмета на град Велико Търново Даниел Панов и зам.-министъра на туризма г-жа Мариела Модева, както и официалните гости от посолствата на Австрия, Виетнам, Индия, Испания, Корея, Палестина, Румъния, Турция и Азербайджан.
Форумът е най-авторитетната платформа за представяне на усилията на общини, културни институти, компании, граждански сдружения за развитието на културния туризъм. Участниците в изложението и съпътстващата го богата дискусионна програма представиха нови обекти и социализирани забележителности, създадени атракции и услуги, издания за култура и туризъм, фестивали и празници, които разкриват самобитното очарование на регионите
Още от първия ден, интересът на посетителите беше изключително голям към щанда на Община Банско. Ски-зоната беше във фокуса на посетителите, като едно от най-големите предимства на града.
Представени бяха възможностите за туризъм в община Банско през цялата година. Основен интерес предизвикаха условията за СПА, оздравителен и природен туризъм, предлагани в курорта и региона.
На изложенито за летния сезон Банско беше представен като топ-фестивална дестинация и беше промотиран летен афиш 2022.
Изложението беше една успешна реклама на Банско като целогодишна туристическа дестинация.

Свързани новини

Планирани прекъсвания на електрозахранването на територията на област Благоевград, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, за периода 02-06.11.2020 г.

bilyana

В РЗИ – Благоевград всеки здравноосигурен може да получи направление – талон за безплатно изследване за covid-19

bilyana

Новозаразени в Благоевград – 422

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.