ОбС даде картбланш на болница ПУЛС да купи терен под и около сградата им за 469 209 лв.

Общинските съветници дадоха съгласие благоевградската болница ПУЛС да купи общинския урегулиран поземлен имот (УПИ), в който е изградена сградата. Предложението беше прието с 38 гласа “за”, 1 “против” и 1 въздържал се.

Пазарната оценката, направена от независим оценител на общинската земя, която искат да купят от ПУЛС, е 469 209 лв.

В началото на дебатите д-р Владимир Пандев предложи точката да се отложи,тъй като според него за това място се водят дела и има наследници,които оспорват.

От общинската администрация му отговориха,че имотът е проверен,няма тежести,нито възбрани. Стана ясно,че процедурата е законна и може да се продаде имота.

Дружеството, собственик на частната болница – „Медикус-98 – Медицински център“ ООД с управител Чавдар Андонов и собственици Александър Щерев и Емилия Щерева, депозира в общината предложение да купи 2567 кв.м общинска земя, която включва застроената площ и остатъка от терена, върху който да изгради паркинг.

Свързани новини

Такава им е цялата работа! Румен Томов една година бави и не отпуска 25 хил. лв за спортна площадка в VIII СУ, а набързо даде 30 000 лв. за покрив на вилата на „Предел“

vesito

Смениха мениджърския екип на ПФК „Банско“ ЕАД

vesito

Катастрофа на кръстовището между ул. “Иван Михайлов“ и “Славянска“ в Благоевград, младеж пострада

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.