ОбС даде картбланш на болница ПУЛС да купи терен под и около сградата им за 469 209 лв.

Общинските съветници дадоха съгласие благоевградската болница ПУЛС да купи общинския урегулиран поземлен имот (УПИ), в който е изградена сградата. Предложението беше прието с 38 гласа “за”, 1 “против” и 1 въздържал се.

Пазарната оценката, направена от независим оценител на общинската земя, която искат да купят от ПУЛС, е 469 209 лв.

В началото на дебатите д-р Владимир Пандев предложи точката да се отложи,тъй като според него за това място се водят дела и има наследници,които оспорват.

От общинската администрация му отговориха,че имотът е проверен,няма тежести,нито възбрани. Стана ясно,че процедурата е законна и може да се продаде имота.

Дружеството, собственик на частната болница – „Медикус-98 – Медицински център“ ООД с управител Чавдар Андонов и собственици Александър Щерев и Емилия Щерева, депозира в общината предложение да купи 2567 кв.м общинска земя, която включва застроената площ и остатъка от терена, върху който да изгради паркинг.

Свързани новини

Областният управител Бисер Михайлов пак оспорва решението за новата структура на общинска администрация

vesito

Зрители на бунт срещу Алекс Петканова! Набутаха моделката без образование в “Гласът на България“

vyara

Бивш нападател на Пирин пред трансфер в Македония

Regiona

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.