Обръщение на кандидата за народен представител от БСП Богдан Боцев 

Скъпи приятели, симпатизанти и съмишленици,

На 2 април ни предстоят наистина исторически избори, защото от тях зависи бъдещето на страната ни. Вярвам, че разбирате колко е важен  гласът на всеки един човек. През изминалите четири седмици се срещнах с толкова много хора, видях и почувствах отчаянието, апатията и липсата им на вяра. Съдбата на всеки един човек е в собствените му ръце, а на държавата – в ръцете на всички нас. Затова не бъдете безотговорни и безразлични в изборния ден, а отделете няколко минути, за да дадете своя глас и да определите как ще продължи да се развива страната ни от тук нататък.

През изминалите месеци ви доказахме, че МОЖЕМ! Дайте ни шанс да довършим това, което започнахме!

Доверете се на „БСП за България“ с номер 1 в бюлетината!

Ако смятате, че аз мога да бъда вашият представител в парламента – подкрепете ме с преференция 102.

Познавате ме добре и знаете, че сме от един отбор! Нека заедно да направим това, което е нужно, за да живеем спокойни, сигурни и щастливи в нашата Родина!

✔1

✔102

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Свързани новини

Планирани присъединявания към електроразпределителната мрежа на територията на област Благоевград, обслужвана от „ЧЕЗ Разпределение България“ АД, за периода 11-15.05.2020 г.

vesito

Депутатът Богдан Боцев дари средства, оборудване и консумативи на МБАЛ „Иван Скендеров“

vesito

Община Банско търси иновативни решения за поддържане на зелените площи

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.