На днешния християнски празник: Кметът на Кресна Николай Георгиев празнува рожден и имен ден

На днешния християнски празник – Никулден градоначалникът на община Кресна – Николай Георгиев, отбелязва не само своя имен, но също така и рожден ден. Още от най – ранните часове на днешния ден да го поздравят се обадиха колеги, политици, бизнесмени и приятели. Служителите на общинската администрация също бяха сред първите поздравили го. Пожеланията бяха за здраве, спорна работа и дългогодишно кметуване.

Самият той оцени личния си празник така: „Сърдечно благодаря на всички мои приятели, колеги и съграждани, които ми писахте, както в „Обединени за Кресна“, така и на стената на моя личен профил Николай Георгиев. Благодаря ви за пожеланията и мъдрите думи! Благодаря ви, че продължаваме заедно да работим за превръщането на община Кресна в по-добро и по-уютно място за живот! Благодаря ви, че ми давате силата, необходима ми, за да продължавам да се боря за промяната към по-добро за нашия роден край и за вас – най-добрите, най-сърдечните и най-милите хора, които познавам!

Благодаря ви за разбирането, за толерантността, за сплотеността, за солидарността и за съпричастността с всяка кампания или гражданска инициатива на общинската администрация!Благодаря на моите колеги в общинския съвет за съвместната работа и постигнатите резултати!Благодаря на всички мои знайни и незнайни приятели от цялата страна, че и отвъд нея, които днес ми честитят двойния празник! Благодаря на моето семейство за разбирането и подкрепата! Обичам ви!

Честит Никулден на всички! Наздраве!

Свързани новини

Празнична програма на община Банско за посрещане на 2024 г.

vesito

Свирепи хищници обикалят Пиринско, хората не смеят да идат до градините си

vesito

Проверяват ферма в с. Влахи, която искат да се изнесе извън селото

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.