Министърът на земеделието и храните – Кирил Вътев откри официално двудневния Земеделски форум в Сандански

Всички земеделски производители, които представят продукцията си, жители и гости на събитието бяха приветствани и от кмета на община Сандански -Атанас Стоянов и директора на Областна дирекция „Земеделие“ Благоевград -Мария Захова.
По време на посещението си министър Вътев проведе и работна среща с кметове, заместник-кметове и представители на местната власт на общини от региона.
Форумът „От фермата до твоята трапеза“ се реализира съвместно от Министерството на земеделието и храните, Министерството на туризма, Областната дирекция „Земеделие“ – Благоевград, Югозападното държавно предприятие, общини от Югозападна България и Националното сдружение на общините в Република България.

Свързани новини

Измамница задигна 20 000 лв. от възрастен благоевградчанин

vesito

Възстановена е туристическата пътека към Стобските пирамиди. Днес тя беше официално открита, в присъствието на директора на ЮЗДП инж. Дамян Дамянов.

vesito

/Видео/ Комисар Стоян Маламов говори за контрола по празниците в Пиринско

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.