Лятната академия за децата на община Струмяни завърши вълнуващо!

Лятната академия за деца , която всяка година се организира по линия на Местната комисия в община Струмяни и тази година завърши успешно и бе отбелязана с традиционно организирана екскурзия-подърък за децата на община Струмяни.
Всички активно включили се малчугани в летните инициативи на академията – игри, работилници, състезания, викторини, разходки,танци, ателиета и други, бяха включени и на 31 август 2023г. /четвъртък/ , посетиха новия Дино парк, в местността Бачиново в град Благоевград.
С много шеги, усмивки и игри децата се забавляваха сред макетите на динозаври и птици от праисторическата епоха на земята.
Под зоркия поглед на обществените възпитатели, читалищни помощници и родители , децата се забавляваха и преживяха незабравими моменти.
Да благодарим на Местната комисия, на възпитателите и всички организатори за хубавите летни спомени и занимания с които децата се заредиха през отминалото лято в Лятната академия в община Струмяни!
Сега на добър час на всички ученици и да посрещнем хубавата златна есен с добро настроение и усмивки!
До нови срещи в следващата Лятна академия, деца!
Може да бъде изображение с 2 души
Може да бъде изображение с 5 души
Може да бъде изображение с 14 души
Може да бъде изображение с 1 човек
Може да бъде изображение с 2 души
Може да бъде изображение с 1 човек
Може да бъде изображение с 4 души, усмихнати хора и дърво
Може да бъде изображение с 9 души

Свързани новини

Горя „Ланд Круизер“ в Благоевград

vesito

Стартира първия етап за записване в детски ясли на територията на община Благоевград

vesito

Поради авария: Спират водата на улица в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.