Кой превърна село Баня в СПА дестинацията на сезона

Българите, които пътуват към популярните зимни курорти в Австрия и Швейцария за своята ски почивка, отдавна са наясно колко по-приятно става преживяването, ако могат да комбинират ски активностите си с приятен и възстановителен СПА релакс. На много от тези места СПА процедурите са традиционна част от услугите, предлагани в елитните хотели, и гостите вече ги възприемат като даденост.

Вече втора година и у нас любителите на зимните спортове могат да комбинират ски почивката си в Банско с най-висококачествени СПА услуги в близко разположеното село Баня и неговата СПА перла Grand Hotel Therme.

5-звездният хотел превърна село Баня в СПА дестинацията на сезона. Освен СПА зоните на хотела в рамките на хотелския комплекс е разположен и самостоятелният СПА център Pulse Therme. Той може да се използва свободно от всички гости на Grand Hotel Therme, но е отворен и за външни посетители. Достъпът се осъществява с полудневни и целодневни карти.

Разположен само на 7 километра от най-големия ни зимен курорт Банско, Grand Hotel Therme разполага с най-големия минерален СПА център на целия Балкански полуостров. Общата площ на СПА зоните на хотела е над 6500 кв.м., от които над 3500 кв.м. закрита и около 3000 кв.м. открита част. Това превръща Grand Hotel Therme в притегателно място за любителите на зимните спортове, тъй като достъпът от него до ски зоните на Банско и обратно е много бърз и удобен.

Освен с разнообразни термални съоръжения Grand Hotel Therme и прилежащият СПА център се отличават и с много и различни типове топли минерални басейни – общо 9 на брой.

Отделните СПА зони и басейните са достъпни за различни възрастови групи като всеки член на семейството може да усети зареждащата сила на минералната вода. В СПА центъра на хотела има вътрешни и външни басейни, които са достъпни и за деца, и за възрастни. Отделно от тях, големият външен басейн е Adults only и в него не се допускат деца. Това е специално място, където възрастните могат да си подарят време за себе си. Допълнителния СПА център Pulse Therme пък е достъпен само за лица над 14-годишна възраст.

Grand Hotel Therme и самостоятелният СПА център Pulse Therme се посещават ежедневно от стотици гости. Обособяването на отделни зони в огромния СПА комплекс дава възможност всички посетители да се насладят на своята почивка и на спокойствието, което търсят, независимо дали са дошли с цялото си семейство, или в двойка с любим човек.

Тази идея е заложена и в основната концепция на Grand Hotel Therme – да предложи един нов поглед към СПА туризма като отрасъл, който може да осигури близък контакт с природата и нейните богатства за хора на всяка възраст. Концепцията е доразвита и от допълнителните активности, които се предлагат за гостите на хотела. Fun Park-ът на Grand Hotel Therme предлага възможности за конна езда и разходки с АТВ из живописния район на село Баня.

В комбинация с високото ниво на изхранване и подбраните качествени продукти в All Inclusive пакета, всичко това превръща Grand Hotel Therme в повече от СПА хотел. Той е прекрасно място за отдих на цялото семейство, за хора на всяка възраст и през всeки сезон.

Свързани новини

Тежка катастрофа взе жертви навръх Великден

vesito

Горивата продължават да поскъпват, очаква се недостиг на петрол

vesito

Стартира подписка за удостояването на бронзовата медалистка от Олимпийските игри в Токио Евелина Николова със званието „Почетен гражданин на Община Кюстендил“

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.