Кметът на Сандански Атанас Стоянов откри XXVIII – ми Национален симпозиум по урология и ендоурология

От 8 до 10 юни Сандански е домакин на XXVIII –ми Национален симпозиум по урология и ендоурология с международно участие.
Организатори на симпозиума са Фондация „Урология и ендоурология“ и Българско дружество по ендоурология и ЕКЛ с председател на организационния комитет – почетният гражданин на град Сандански и признато име в сферата на медицината – проф. д-р Димитър Младенов, дмн.
На двудневния форум присъстват изключителни специалисти и именити професори в областта на урологията, неврологията и хирургията.
Събития като този симпозиум са добра атестация за Сандански, за организаторите и за всички заинтересовани страни.

Свързани новини

Деца с отличен успех и национално признание по история гостуваха на кмета Методи Байкушев

vesito

Кметът на Банско Стойчо Баненски проведе среща за предприемане на превантивни действия за предотвратяване на пожари на територията на общината

vesito

В памет на жертвите от наводненията! Концертът на Деспина Ванди и Деси Добрева в Благоевград се отлага от 8 за 10 септември

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.