Кметът на община Банско инициира онлайн анкета за приоритетите в развитието на общината

Кметът на Банско Стойчо Баненски инициира онлайн анкета, в която жителите на общината да посочат кои са техните приоритети за развитието на града и населените места.
Както казах и при встъпването ми в длъжност – сключвам с гражданите на община Банско обществен договор за искрено доверие, реална прозрачност и ежедневна работа. Знам, че е важно да отговаряме на очакванията ви. Освен отминалите и предстоящи срещи с вас, създадохме анкета, за да можете онлайн да споделите важните за вас сфери и задачи, които да залегнат като приоритет в нашата работа. Заложили сме 12 възможни сфери, както и опция за свободен отговор. Чрез това онлайн допитване по един съвременен начин продължаваме да отстояваме принципа, че дневният ред на хората трябва да бъде приоритет на всяко управление, заяви кметът на Банско Стойчо Баненски.
КМЕТЪТ ВИ ПИТА?
DOCS.GOOGLE.COM
КМЕТЪТ ВИ ПИТА?
Уважаеми съграждани, Моля да степенувате по приоритети Вашите предпочитани области, в които искате да се подобри община Банско, като оцените всеки въпрос по скалат…

Свързани новини

Илко Стоянов обжалва резултата от изборите в Благоевград

vesito

Празнично и тържествено честване на 24 май в община Банско

vesito

ИВАН ЗВЕЗДЕВ ЩЕ ГОТВИ НА ПЛ. „БЪЛГАРИЯ“ В САНДАНСКИ ЗА ПРАЗНИКА НА МЛАДОТО ЧЕРВЕНО ВИНО!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.