Кметът Методи Байкушев разпореди проверка на имуществото на „Биострой“ ЕООД

Със заповед на кмета на община Благоевград е сформирана работна група от експерти, която в рамките на месец да изготви доклад за притежаваното от общинското предприятие „Биострой“ ЕООД недвижимо имущество. Заповедта на градоначалника е издадена след направена проверка на наличната документация в общинска администрация и установения дефицит на информация за тези жилища.

Темата за съществуващи жилища, собственост на „Биострой“ бе повдигната по-рано тази година по-време на сесия на ОбС, когато бяха отправени твърдения за съществуването им. Експертната комисия има за цел да извърши физическа и правна проверка на място и по документи, както и да направи обход на жилища, да установи брой, местоположение, площ и правното основание за ползването им. Резултатите от проверката трябва да бъдат докладвани на кмета в едномесечен срок. Те ще бъдат оповестени публично.

Свързани новини

Лятна сватба в жълто в Благоевград! С букет слънчогледи Ваня Якимова се врече на вярност на любимия Невен

vesito

Празничен концерт под надслов „Мирна и честита“ на самодейците от Банско

vesito

Ректорът на ЮЗУ категоричен: Фалшиви дипломи и нелигитимни изпити няма

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.