Кметът Методи Байкушев: Поклон пред всички, които са на крак вече много часове!

Прекъснато ел. захранване имаше на много места в ЦГЧ и кварталите. Токът е възстановен веднага след подаден сигнал от граждани. В с. Еленово жители са подали сигнал за затрупани със сняг пътища, половин час след това екип е бил на място и пътят е почистен. В с. Дъбрава жители сигнализирали, че главният път не се вижда, екипите вече са там и пътят е почистен.
Паднали дървета е имало в Плаж махала, ж.к. Струмско и ж.к. Еленово, в плаж махала екип е пристигнал на място около 04:00ч. през нощта.
Има щети по няколко автомобила.Пътят до Делвино е пробит, следва пускане на тока. Вече има ток в Логодаж, освен в две махали. Работи се.
Множество дървета са препречили пътя за Картала, която затруднява почистването. Моля, не тръгвайте за Картала. В момента са активизирани и ВиК, както и ЮЗДП да помагат.Отивам на ул. Хайдукови, комплекс „Перун“
Стотици свестни и работливи хора жертваха съня си тази нощ, за да е спокойно за останалите и за да реагират на десетките сигнали за аварии и инциденти.
Поклон пред пожарникарите, полицаите, енергетиците, доброволците, кметовете на селата, служителите на общината, общинските дружества и снегопочистващите фирми, и въобще пред всички, които са на крак вече много часове!

Кметът Методи Байкушев: Поклон пред всички, които са на крак вече много часове!
Кметът Методи Байкушев: Поклон пред всички, които са на крак вече много часове!

Свързани новини

Ограничено е движението по моста над река Струма към Петрич заради ремонт

vesito

Стартира трети етап за записване в детски ясли и яслените групи в детските градини в Благоевград

vesito

НОИ плаща на 4000, съкратени в други страни: Благоевград е №1 по кадри от чужбина!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.