Кампания „Нека доброто продължи“ в Сатовча

Кметът на община Сатовча д-р Арбен Мименов отправя покана за дарителство под надслова „Нека доброто продължи“. Кампанията е посветена на събиране на средства за деца и младежи до 16 годишна възраст, които са без един или двама родители, както и деца с увреждания и ще се проведе за 12-ти пореден път.

Събитието традиционно събира всяка година на празнична вечер гости от региона, които участват в благотворителен търг под патронажа на кмета на община Сатовча д-р Мименов.

Въпреки обявените преди две години извънредно положение и епидемична  обстановка, Общинското ръководство в Сатовча продължи да организира благотворителната  кампания, която за много семейства от община Сатовча е надежда за по-спокойно финансово организиране на предстоящи разходи. Инициативата е достоен пример за това, как една кауза може да обедини хората. Тази година ще се организират различни по вид кампании, мероприятия и базари, които да подпомогнат набирането на средства.

Свързани новини

Болница „Пулс“ остана без вода, има ли риск за пациентите на хемодиализа?

vesito

Ураганният вятър в Благоевград изкорени дървета, премести и коли

vesito

Автомобил падна в пропаст край Симитли, загина 40-годишен

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.