Кампания “Коледна елха“ в Банско

КАМПАНИЯ „КОЛЕДНА ЕЛХА“ – ДА ДАДЕМ НОВ ЖИВОТ НА ДЪРВЕТАТА
От 3-ти януари е в ход кампанията на Община Банско – „Коледна елха“. С нея целим да дадем втори живот за коледните дървета, които създаваха празнична атмосфера в домовете ни.
Ако сте имали украсена жива елха, но нямате възможност да се грижите за нея, можете да я поверите на отдел „Озеленяване“ на Общинска администрация за съхранение. Напролет дърветата ще бъдат засадени в обществено пространство, а всеки участник в кампанията ще има възможност лично да посади своето дърво и да го „осинови“ с грижи за него в бъдеще.
Събирането на отрязани коледни елхи също е част от инициативата. Те ще бъдат преобразувани в естествен тор и използвани за поддържане на общинските площи.
До 25-ти януари 2024 г. можете да предадете своите живи елхи или отрязани естествени дървета в специалния пункт в двора на общинския гараж на улица „Дунав“22 , гр.Банско.
Включете се в кампанията в знак на обич и грижа към природата!
Може да е графика на коледна елха и текстово съобщение

Свързани новини

Ново и чакано! Започна изграждането на площадка за ролкови спортове в Петрич

vesito

„Зимен празник -Семково“ – 2024

vesito

Дългоочаквана придобивка! Отвори врати „Арт галерия“ – Петрич

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.