Изряден шофьор 2 пъти в капана на положителен тест за дрога

Изряден шофьор се оказа два пъти в капана на фалшиво положителен тест за дрога. Ангел Зайков е с положителен резултат при направена проверка на пътя. След като дал кръвни проби – те се оказали отрицателни. „Имам постановление от прокурорската преписка за прекратяване на наказателното производство, което гласи, че кръвните ми проби са отрицателни. Вторият път, когато ми взеха книжката – беше доста драматично. Защото първият път полицаите ме посъветваха да дам кръв. Вторият път обаче ми казаха, че всъщност тестът, който ми правят, е достатъчно точен и няма нужда да давам кръв.

Да не съм слушал телевизията и че всичко, което се говори за тези тестове, които се правят на пътя – е пълна измама”, разказа в ефира на „Здравей, България” Ангел Зайков. Срещу дрогираните шофьори: Институтът по криминалистика с модерна апаратура за анализ на проби. По думите му той отишъл в КАТ, за да си вземе книжката. „След като получиш постановлението, отидох в КАТ, където ми казаха да подам документи по съответния ред. Направих го. Това беше в понеделник. Днес е четвъртък – все още нямам книжка.  Казаха ми, че връщането на документите ми ще стане до три дни. Но все още не ми е върната книжката”, подчерта Зайков. / Lupa.bg

Свързани новини

Времето днес, прогноза за сряда, 1 май

vesito

На 11 и 12 май в Разлог се организира първокласна фермерска среща

vesito

ЕРМ ЗАПАД ОБЕЗОПАСИ ЗА ПТИЦИТЕ 4700 СТЪЛБА И МОНТИРА 940 ЩЪРКЕЛОВИ ГНЕЗДА ПРЕЗ 2023 Г.
Дружеството представи в Копривщица напредъка по двата проекта, които изпълнява по програма LIFE

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.