Изложба художествена фотография „Материя и дух“ в Дупница

Има моменти, от които не искаме да си тръгваме, художници, чиито картини ни карат да спрем и забравили времето, да се оставим хуманността им да ни обгръща в почти материално доволство.
Като част от Майски празници на културата Дупница 2024, вчера Влад Владимиров представи в Общинска художествена галерия гр. Дупница изложба художествена фотография „Материя и дух“.
На откриването присъства зам. -кметът на Община Дупница г – жа Валентина Караганова, която предаде поздравителен адрес от кмета Първан Дангов и изрази огромна благодарност и доволство от възможността да участва в представянето на изложбата.
„Убеден съм ,че тази артистична и емоционална експозиция ще предизвика възхищението на публиката, защото ВАШИТЕ творби намират диалог с нея. Бъдете все така креативен и не спирайте да отразявате красотата на всичко, което Ви заобикаля.“ Първан Дангов – Кмет на Община Дупница

Свързани новини

Ремонтират уличното осветление по пътя за парк „Бачиново“

vesito

Община Банско с апел към гражданите на общината!

vesito

„Забавно лято” в Кресна

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.