Ива Георгиева и София Ана Медлок са сред най-добрите в България по английски език

10-годишните Ива Бориславова Георгиева и София Анна Медлок от Банско бяха сред финалистите на Spelling Bee JUNIOR 2024. Двете ученички от НУ “Св. Паисий Хилендарски“ стигнаха до финалния етап в София на 21 април, след като се състезаваха с 4289 ученици от 208 училища в България в предварителните фази. Нашите деца заслужиха с отлични знания класирането си сред най-добрите в спелуването при учениците от първи до четвърти клас.
На националния финал в Американския колеж, Ива и София се представиха достойно, като демонстрираха чудесна подготовка и знания и участваха с добро настроение и самочувствие, подкрепени от близките си и учители от Началното училище. Ива Георгиева зае 15-то място, а София Анна Медлок се класира на 18-то място. НУ “Св. Паисий Хилендарски“ беше единственото на финалите на Spelling Bee JUNIOR 2024 с двама свои представители, което е атестат за добрата работа на преподавателите в училището. От следващата учебна година, Ива и София вече ще участват в Националното състезание по правопис на английски език Spelling Bee.

Свързани новини

Ясен е кандидатът за кмет на ДПС в община Якоруда

vesito

Мъж загина по време на лов

vesito

Отличие за Математическата гимназия в Благоевград

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.