Започнаха срещите „На ТИ с кмета“ в Разлог

Започнаха срещите „На ТИ с кмета“, първи вълнуващ диалог с учениците от Професионална гимназия „Никола Стойчев“ Верен на своята политика, че всеки граждански глас, особено на младите, има значение за развитието на община Разлог, започнах срещите с учениците и абитуриентите.
Вчера, в Разложката професионална гимназия „Никола Стойчев“, се състоя първата ми среща с учениците, която се превърна в диалог за приоритетите на община Разлог, за големите проекти, за естеството на работата на кмет на една община. Младите хора се интересуваха от сроковете за реализирането на спортната зала в Разлог, обновяването на парк „Саровица“, как се постига ръст в развитието на туризма, визирайки село Баня, научиха как се управлява община Разлог.
Кметът не е професия, това е избрана по демократичен път длъжност. – споделих аз и запознах учениците със своите задължения и със смисъла на управлението. Открито и честно говорих за голямата отговорност да се развива община Разлог, да се ръководят и реализират големите проекти, трудностите, пред които се изправяме и решаването на проблемите. Първият час „На ти с кмета“ скъси значително дистанцията между мен и учениците, младите хора показаха съпричастност към проблемите и със сигурност ще знаят как да участват по-активно в живота на Община Разлог, а ние да определим вярно младежките политики. Самостоятелните разговори след срещата са добър знак за провокиран интерес и вяра, че пътят към доверието на младите е труден, но благодатен.
Може да бъде изображение с 10 души, хора, които учат и маса
Може да бъде изображение с 10 души, хора, които учат и текстово съобщение

Свързани новини

Начало на данъчната кампания в община Банско

vesito

Започва благоустрояване на ул. „Елин Пелин“ в Благоевград

vesito

Благоустрояването в града и селата на община Петрич продължава и през тази година

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.