Започват дейности по полагане на нова пътна маркировка на територията на община Петрич

С Ъ О Б Щ Е Н И Е
УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
Уведомяваме Ви, че от 21.08.2023 г. (понеделник) започват дейностите по възстановяване, опресняване, изтриване на стара и полагане на нова хоризонтална пътна маркировка на територията на община Петрич, както и освежаване на паркоместа, а също така и всички видове съпътстващи дейности свързани с полагане на хоризонталната маркировка.
За оптимална организация на работата, дейностите ще се извършват в часовете от 04,00 часа до 14, 00 часа, като гражданите ще бъдат информирани предходната вечер за участъците, където се предвижда да се работи, с оглед да не се паркира на тези места и да бъдат свободни съответните площи.
Дейностите стартират от 21.08.2023 г. в първите четири дни, с машинно полагане на студен шприц пластик, двукомпонентен за напречна хоризонтална маркировка на кръговите кръстовища: пред „ЛИДЪЛ”, пред „Бела Стил”, пред Община Петрич и на входен булевард.
от РЪКОВОДСТВОТО
на ОБЩИНА ПЕТРИЧ

Свързани новини

Пенсионерите от община Банско ползват безплатно кабинковия лифт

vesito

Пет нови спортни площадки ще бъдат изградени на територията на община Гоце Делчев

vesito

Въпреки дъжда, коледното настроение завладя Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.