Заплашили инфлуенсърка, че ще застрелят детето й на рождения му ден

Психично болна жена заплашила инфлуенсърка, че ще застреля детето й на рождения му ден. Потърпевшата Ясмин Кирилова разказа за първи път за заплахите преди три месеца. Жената е освидетелствана с психично заболяване и тормози Ясмин денонощно.
„Ще нарежа детето ти и ще го сложа в буркани“ – това беше една от заплахите, които Ясмин Кирилова получи. Тогава и от прокуратурата се ангажираха да предприемат действия.

„Не съм спирала да получавам заплахи. Дори след разказа нещата станаха в пъти по-зле, защото жената видя, че ѝ се разминава безнаказано. В социалните си мрежи споделя, че няма какво да ѝ направи полицията и ще прави каквото си иска. Вече използва бомбени и джихадистки заплахи. Тя тормози и много други хора освен мен, казва, че ще убие и много други деца. Тормози и един мъж. Нямам никаква представа какво точно е провокирало това поведение. Тя се представя
под името Нур Фатих и да твърди, че е от Сирия. Вече мога да я различа на улицата“, обясни инфлуенсърката пред Нова тв.
По думите ѝ редовно въпросната жена я заплашва, че ще дойде до Димитровград, където живее.
„Когато се оплаках полицаят се държеше нагло, питаше ме дали нямам ментални проблеми, че го занимавам с глупости. Посъветва ме да си сменя номера и акаунтите в социалните мрежи. Последното, с което ме заплаши е, че ще дойде да застреля детето ми на рождения му ден. Не мога да си позволя да си наема охрана, колкото и да ми се иска. Вечер си пускам самолетен режим, защото не спира да звъни, а когато вдигна, започва да крещи. Експертизата по делото заключи,
че е опасна за околните. Единственият вариант е да влезе в клиника“, споделя Ясмин.

Свързани новини

Хеликоптер изчезна край село Гърмен

vesito

На тезгяха! За 83 632 лв. продават тристаен апартамент на ул.“Неофит Рилски“ в Благоевград

vesito

Черно море поднесе изненада! Ето накъде тръгна мръсната вода от „Нова Каховка“ КАРТИ

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.