Забавления, весели игри и много изненади за децата на Благоевград на 1 юни

С вълшебен празник за 1 юни Община Благоевград разкрива света на игрите за малки, големи и още по-големи деца!
В градската градина:
От 11:00 до 13:00 часа – Актьори от Общински куклен театър ще забавляват най-малките с приказки, песни и игри, а в близост ще бъде разположена и голяма шахматна дъска.
От 11:00 до 15:00 часа къщичка, преобразена в своеобразна библиотека, ще очаква най-любознателните малчугани с предизвикателство към децата: Книжка донеси, друга си вземи, след което прочети и разкажи, и на приказния свят ти се наслади!
Забавно и вълнуващо ще бъде и на площад „Васил Левски“. В 10.00 часа при паметника на Апостола на свободата ще започне приключението „По пътя на героите“, в което всички желаещи да се включат в забавната игра ще имат възможност да обиколят предварително очертан маршрут с 18 исторически паметника и да научат повече за българските революционери.
На финала децата, преминали успешно по „Пътя на героите“, ще участват в томбола за голямата награда – екскурзия до Батак, Пловдив, Асеновград и Бачковски манастир. Печелившият ще бъде изтеглен с жребии на площад „Георги Измирлиев“ в 12.00 часа.
От 11.00 до 13:00 часа на площад „Македония“ ще влязат пожарен и полицейски автомобил, а малчуганите ще могат да се преобразят като пожарникари и в същото време да се докоснат до работата на полицаите като разгледат оборудването им. От 11:00 часа на сцената на площад „Македония“ ще се състои и концерт на млади таланти от Благоевград.
Повече за програмата и събитията в дена на детето вижте в първия коментар:
Може да бъде изображение с 4 души, шах и текст, който гласи 'ОБЩИНА ሐ БЛАГОЕВГРАД БлаГоевград, 1 Юни ДЕН НА дЕТЕТО БлАГОЕВГРАд 1 в ГРАДСКАТА гРАДИНА АКТИВНОСТИ: 2 от 11:00 до 13:00 ч. в ПАРк "БАЧИНОВО" пЛощАд "МАКЕДОНИЯ" от 11:00 до 13:00 ч. щахматни иГРи AETCKU прАзнИк АКТЬОРИ от общински КУКЛЕН ТЕАТЫ 3 от 11:00 40 15:00 4. донеси ВЗеМИ дЕТСКА КНИЖКА бъди ПожАРнИкАР полицАЙ КОНцЕРТ НА МЛАДИТЕ ТАлАнти от 11:00 до 18:00 4. ПРЕМИнИ ПРЕЛЯТСТВИЯТА НА ВъЖЕНИЯ ПАРК СКАЧАЙ НА БАТУТИТЕ ПЛощАД "ВАсиЛ ЛеВскИ" от 10:00 СТАРТ "Ло በፖ НА ГЕРОИТЕ" от 12:00 4. Финал пЛощАД "r. измиРлиеВ"'

Свързани новини

Община Банско и ЕКОПАК България обединяват сили в новата екологична инициатива „Градска рециклиада – Екокино“

vesito

„Златен грозд“- Мелник търси най-добрите домашни вина!

vesito

Брутално зверство: Роми пребиха шофьор на автобус пред ужасени туристи 18+

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.