Ето какво ни готви времето днес

Днес облачността ще бъде разкъсана, над много места до слънчево. Повече облачност ще има над крайните южни райони, но само на изолирани места там след обяд ще превали дъжд. Преди обяд в отделни райони, главно в низините и котловините в Южна България, ще има мъгла, показва справка в сайта на НИМХ. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Температурите още ще се повишат и максималните ще са предимно между 14° и 19°, в София – около 16°.

Над планините облачността ще бъде разкъсана, над южните райони – предимно значителна и след обяд на изолирани места там ще превали слаб дъжд. Ще духа умерен до силен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около 8°, на 2000 m – около 1°. По Черноморието облачността ще бъде разкъсана, до предимно слънчево. Повече облачност ще има над крайните южни райони и там ще превали дъжд. Ще духа умерен, временно силен вятър от юг-югозапад. Максималните температури ще са между 11° и 16°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Свързани новини

Акция за премахвана на стари коли в Благооевград

vesito

„Жега“ в Благоевград. Петков и Василев събират кметовете

vesito

130 км/ч максимална скорост по магистралите в целия ЕС?

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.