Въвежда се режим на водата в с. Струмяни, с. Микрево и с. Драката

Във връзка с получено писмо от „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград и в съответствие с параграф 2 от Наредба № 04/4 за условията и реда за присъединяване на потребителите и за ползване на водоснабдителните и канализационните системи, „Водоснабдяване и канализация” ЕООД уведомяват за намалено водно количество, постъпващо към резервоарите на населените места от община Струмяни – с. Струмяни, с. Микрево и с. Драката.
Същевременно се констатира значително увеличение на водопотреблението, дължащо се на ползване на вода от водопроводната мрежа за поливане на градини.
Във връзка с гореизложеното, „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград уведомява, че от 17.07.2023 г. /понеделник/ до нормализиране на водопотреблението постъпващо във водоснабдителните системи, се въвежда режим на водоползването в с. Струмяни, с. Микрево и с. Драката, община Струмяни, при следния график:
Ще се спира подаването на вода, всеки ден в часовете между 13:00 ч. – 17:00 ч., и от 23:00 ч. – 06:30 ч.
Може да бъде изображение с текстово съобщение

Свързани новини

Росен Желязков и Андон Тодоров се срещнаха с таксиметрови шофьори в Благоевград

vesito

Шанс за модернизация на спортен комплекс „Осогово“

vesito

Спират водата на няколко улици в Разлог

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.