Александър Мацурев отчете постигнатите резултати и заяви: Това е истински пример за добре свършена работа!

Кандидатът за народен представител Александър Мацурев е доволен от свършената работа през изминалия мандат в парламента. Той направи кратка статистика за постигнатите резултати и обясни, че това е истински пример за добре свършена работа.

Основната част от неговата дейност като народен представител и общински координатор на ГЕРБ е била да търси подкрепа и съдействие за развитието на региона и от представители на правителството и от различни ведомства.

“Ако получа вашето доверие отново ще продължа да работя с цялата си енергия за създаване на устойчива и качествена градска среда“, категоричен е Александър Мацурев.

Ето и част от статистиката, свързана с инфраструктурата в региона:

– Само за последните години инвестициите в община Банско по различни програми и проекти е около 20 млн. лева.

– Развитието на #инфраструктурата в областта е от ключово значение за целия регион.

– Премиерът Борисов обяви, че има отделени средства за Банско и работата по проектите няма да спре, дори по време на пандемия.

Половината от строителните дейности по тунел „Железница“ на АМ „Струма“ вече са изпълнени. Това е най-дългият пътен тунел, изграждан досега у нас.

Напредва работата и по виадукта преди тунела по посока Кулата.
• През декември с постановление на Министерски съвет община Банско получи близо 7 млн. лв.

Средствата ще се изразходват за ремонт на уличната мрежа.
• Изграждане на новата част на ул. „Глазне” в Банско с бюджет 1 млн. лева.
• Предстои реконструкция на улица „Тодор Каблешков” с близо 1,4 млн. лева и част от ул. „Пирин” – 1,3 млн. лева.

По бюджета на общината са преведени над 860 хил. лева за реконструкции на две улици в Добринище.

Реконструкция на част от ул. „България“, част от ул. „Цар Симеон“, както и пълната реконструкция на ул. „Глазне“ в Банско – със средства от Държавен фонд „Земеделие“ се подмени изцяло и битовата канализация.

1, 4 млн. лева бяха отпуснати за ремонт на коритото на река Глазне, на юг от моста на ул. „Найден Геров”. Стените на реката бяха укрепени още през 2017 г.

Сградата на общинската служба по земеделие в Банско, сградата на кметството в Добринище и сградата на кметството в село Места се санираха със средства от програма „Развитие на селските райони“

Чисто нова и прекрасно облагородена градинка беше изградена в гр. Добринище
Изцяло се изгради южният участък на ул. „Найден Геров“ в Банско. Така се завърши околовръстният път в града, който осигури и директен достъп на туристите до кабинковия лифт.

През август приключи реконструкцията на ул. „Георги Темелков“. Там бяха инвестирани близо 640 хил. лв. отново от Фонд „Земеделие“.

Свързани новини

Окръжна прокуратура – Благоевград предаде на съд бивш началник на сектор „Пътна полиция“ в Областната дирекция на МВР

vesito

Времето днес, прогноза за петък, 22 септември

vesito

ПАДЕНИЕ БЕЗ КРАЙ: Изгониха майката на тризначките!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.