„Аз и Бог“ представя Калин Терзийски в Благоевград

Калин Терзийски идва в Благоевград, за да представи най-новата си книга „Аз и Бог“
Авторът, издал няколко сборника с разкази и три стихосбирки, участвал в няколко общи проекта на литературния клуб „Литература*Диктатура“, чиито продукти са три книги, издал романа „Алкохол“, написан в съавторство с Деяна Драгоева, авторът с награда за литература на Европейския съюз през 2011 година, пристига в Благоевград, за да представи най-новата си книга „Аз и Бог“.
Книга, в която вади на показ недостатъците си, за които разбираме, че са нашите недостатъци, нашите скъсани логически връзки, „с тази книга ние, читателите печелим знание, а Калин Терзийски свобода“, казва Кристин Димитрова.
„Аз и Бог“ е търсене на смисъла без парфюм, без самозалъгване, книга, която се чете на един дъх. Благоевградската публика ще има възможност да се докосне до нея и таланта на автора й на 19 ноември от 18:00 часа в Сладкарница „Неделя“.
Събитието ще премине, съобразно с всички противоепидемични мерки.

Свързани новини

Специализиран семинар в Гоце Делчев

vesito

Ученици от Банско и Добринище с отлични резултати на олимпиада по математика

vesito

Ансамбъл за народни танци и песни „Танец“ гостува с празничен концерт в Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.