Времето днес, 2 януари: Слънчево, остава топло за периода

Днес ще е предимно слънчево, предаде БТА. Ще остане топло за периода. В сутрешните часове на места в низините и котловините ще се образува мъгла или ниска слоеста облачност, които в отделни райони ще се задържат до обяд. Ще бъде почти тихо. Минималните температури ще са между 1 и 6 градуса, а максималните – между 12 и 17 градуса. В София минималната температура ще е около 2, а максималната – около 13 градуса, съобщиха от НИМХ.

По Черноморието ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Сутринта на места видимостта ще бъде намалена. Максималните температури ще бъдат 12-14 градуса. Температурата на морската вода е 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

В планините ще е слънчево. Ще духа слаб вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 13, на 2000 метра около 8 градуса.

Свързани новини

„Български пощи“ алармира: Получите ли този имейл или СМС – внимавайте!

vesito

НОИ с важна информация за стажа за пенсия

vesito

Александър Мацурев отчете постигнатите резултати и заяви: Това е истински пример за добре свършена работа!

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.