плаж

/Видео/ Речна фиеста! Роми „плажуваха“ в Благоевградска Бистрица

vesito
Високите градуси на термометрите дадоха повод на много роми да се потопят във водите на река Благоевградска Бистрица. При моста при Младежкия дом ромите дори