Заедно срещу рака на гърдата! Студенти организират маратон и благотворителен базар в Благоевград

Студентите от Клуба за по-добро общество и клуб Олимпикс към Американския университет в България организират благотворителен маратон и базар по повод Световния месец за борба с рака на гърдатана. Маратонът ще стартира на 23-ти октомври- сряда, в 16:00 часа по алеята на АУБ и в него могат да се включат всички желаещи.
Преди старта на 3-километровото бягане, в 15:00 часа, ще бъде открит благотворителен базар на ръчно изработени изделия и лакомства, който ще продължи и в четвъртък. Всички средства, набрани по време на събитието, ще бъдат дарени на фондация „Една от 8“, която подкрепя жени, борещи се със заболяването. Желаещите да се включат в маратона могат да се запишат предварително или на място. Организаторите на маратона са приготвили награди за най-бързите участници.

Свързани новини

Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР-Благоевград

vesito

Информационен бюлетин за възникналите произшествия на територията на ОДМВР – Благоевград

vesito

Николай Шушков: Битката за паркоместа в Благоевград се превръща в социален, дори криминален проблем

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.