Времето днес, понеделник, 21 октомври

В сутрешните часове на места в низините и около водните басейни ще има мъгла, предаде БНТ.

Минималните температури ще бъдат между минус 2° и 3°, в София около 0°. През деня отново ще е предимно слънчево със слаб до умерен вятър от изток-североизток и максимални температури между 15° и 20°. Временни увеличения на облачността ще има над крайните западни райони.
По Черноморието ще духа до умерен предимно северен вятър. Максималните температури ще бъдат между 14° и 16°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. В планините ще бъде слънчево, със слаб източен, по високите части умерен североизточен вятър. През следващите дни времето ще бъде предимно слънчево, сутрин на места в равнинната част от страната ще е мъгливо или с ниска слоеста облачност. Дневните температури слабо ще се повишат и в сряда максималните ще са между 17° и 22°.

Свързани новини

Земетресение люшна Софийско тази нощ

vesito

Инцидент край Стил дом в Благоевград

vesito

Заради липса на спешност! Председателският съвет на ОбС – Благоевград отхвърли искане на 14 съветници за извънредна сесия

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.