Д-р Лилия Божанова от Разлог с престижната награда „Лекар на годината“ за 2024 г.

Районната колегия на Български лекарски съюз в Благоевград отличи на официална церемония с престижната награда „Лекар на годината“ 2024 за Благоевградска област педиатърката д-р Лилия Божанова от Разлог.
Номинацията на д-р Божанова бе единодушно одобрена от Управителния съвет на Български лекарски съюз в Благоевград, а наградата й бе връчена лично от председателя д-р Георги Георгиев, който поздрави педиатърката от Разлог за огромната всеотдайност в областта на детското здравеопазване.
Д-р Лилия Божанова е отдадена на своето призвание вече близо 50 години.
Цялата й кариера до момента е посветена на пациентите й в Разлог. Работила е като завеждащ детско поликлинично отделение,  а в момента работи като неонатолог към МБАЛ „Д-р Асен Велев“ и на кабинет. За вестник „Струма“ на церемонията по връчване на наградата „Лекар на годината“, д-р Божанова заяви: „Работя непрестанно! Работата ме държи!“
Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев поздравява д-р Лилия Божанова за престижната награда, пожелава й здраве, благоденствие, нестихваща любов и всеотдайност към лекарската професия, посветена на децата!
АДМИРАЦИИ, ДОКТОР БОЖАНОВА!

Свързани новини

Банскалийката Катрин Гемкова в челната тройка на Световното по Таекуон-до

vesito

Добра новина! Общински съвет защити интересите на благоевградчани. Строителство в парк „Бачиново“ няма да има

vesito

Незабравим и грандиозен спектакъл подари ансамбъл „Танец“ на жителите и гостите на Гоце Делчев

vesito

Публикувай коментар

* Във връзка с решение на Европейския съд в Люксембург, ви уведомяваме, че авторът на коментара под тази статия носи съдебна отговорност за послания, които са нецензурни, насаждат омраза, призовават към насилие или са клеветнически.